Pupiņas ar spinātiem var pagatavot ļoti ātri, tāpēc šī iespēja būs neaizstājama tiem, kam pusdieu vai vakariņu pagatavošanai ir maz laika.
Mēs jums pastāstīsi, kā pagatavot maigas pupiņas ar spinātiem. Šis ir ēdiens, ko vēlēsies ēst tieši no pannas! Visas šī ēdiena sastāvdaļas ir vienkāršas un pieejamas.
Pupiņas ar spinātiem ir ideāls ēdiens tiem, kas seko līdzi savam uzturam. Šīs varētu būt sātīgas proteīna pusdienas vai vakariņas, kas remdēs izsalkumu, atjaunos spēkus un sniegs baudu no garšas.
Šim ēdienam varat izmantot vārītas vai konservētas pupiņas. Ja jums ir vairāk laika, iepriekš iemērciet pupiņas ūdeni uz dažām stundām. Pēc tam tās pagatavosies ātri, apmēram pusstundas laikā. Bet, lai ietaupītu laiku, varat izmantot jebkuras konservētas pupiņas.
Sastāvdaļas
Vārītas vai konservētas pupiņas – 300 g
Ķiploki – 2 daiviņas
Pētersīļi – 1 ķekars
Spināti – 100 g
Citrona sula – 1 ēdamkarote
Olīveļļa – pēc jūsu gaumes
Sāls, pipari, garšvielas – pēc jūsu gaumes
Ēdiena pagatavošanas gaita
Uzkarsētā pannā ielej nedaudz eļļas un izspiež ķiplokus. Plīts siltuma līmenim ir jābūt vidējam. Kamēr ķiploki karsējas, sakapā nomazgātos pētersīļus. Izkāš pupiņas un liek tās pannā, kad ķiploki sāk smaržot.
Pievieno sāli, piparus un savas iecienītākās garšvielas pēc savas gaume. Visu kārtīgi samaisa. Pievienojiet pētersīļus un citrona sulu.
Pannai pievieno spinātus un pārklāj ar vāku. Ļaujiet vārīties 2 minūtes, līdz spināti ir mīksti. Uzmanīgi noņemiet vāku un samaisiet visu pannas saturu. Izslēdziet uguni.
Pupiņas varat pasniegt ar putru vai grauzdiņiem, ar jebkuru piedevu vai dārzeņiem. Var ēst arī kā atsevišķu ēdienu. Jo tas ir gards un arī pietiekami sātīgs.