Pastāstīšu kā gatavot kabačus ar vistas fileju skābā krējuma un siera mērcē

Šis gardais kārums sniegs jums neaizmirstamu pieredzi un kļūs par ģimenes iecienītāko, pateicoties tā unikālajām īpašībām un oriģinālajai noformējumam.

Pagatavošana:

1. Dziļā pannā uzkarsē nelielu daudzumu augu eļļas. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un apcep uz vidējas uguns, līdz tas kļūst caurspīdīgs, ik pa laikam apmaisot.

2. Sagriez vistas fileju gabaliņos un pievieno pannai. Cep kopā ar sīpolu, ik pa laikam apmaisot, uz vidējas uguns 10 minūtes.

3. Pievieno sāli un piparus un cep vēl 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

4. Pievieno maltu koriandru, papriku un Provansas garšaugus un, ik pa laikam apmaisot, cep vēl 2 minūtes.

5. Pievieno sagrieztus tomātus, samaisa un, pārklājot, cep uz vidējas uguns 5 minūtes.

6. Pievieno ķiploku, izspiestu caur ķiploku spiedi, samaisa un, pārklājot, cep vēl vienu minūti.

7. Pēc tam pievieno sagrieztus cukīni, samaisa un, pārklājot, cep uz vidējas uguns 15 minūtes.

8. Pievienojiet sāli, pievienojiet skābo krējumu, samaisiet, pievienojiet smalki sarīvētu sieru un vāriet, zem vāka, vēl 5 minūtes.

9. Visbeidzot, pārkaisiet ar smalki sagrieztām dillēm un vāriet vēl vienu minūti.

Sastāvdaļas:

  • Augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 400 g vistas filejas
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 1/4 tējkarotes melno piparu
  • 1 tējkarote malta koriandra
  • 1 tējkarote paprikas
  • 1 tējkarote Provansas garšaugu
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 750 g cukini
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 3 ēdamkarotes – 15% skābā krējuma
  • 50 g – siera
  • Dilles

Labu apetīti!