Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- “Būšu godīgs, šis ir “fak***ng” garlaicīgs koncerts!”: Ainārs Mielavs skarbi nokritizē Robija Viljama uzstāšanos Mežaparkā (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Būs ļoti, ļoti bēdīgi…”: meteorologs Toms Bricis paziņo par šīs nedēļas laika prognoziby Laura Andersone
- Manai mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu paņemt pie sevis; joprojām nespēju aptvert, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…by Rinalds Bergmanis