Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
VIDEO:
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- “Tas sāksies 4. novembrī un ilgs 120 stundas no vietas”: sinoptiķi atklāj, kam var gatavoties
- Esmu bijusi precējusies ar latvieti un somu – tagad es droši zinu, kurš ir labāks un atklāšu jums to
- “Kaut kādas “kapeiciņas” tur ir…”: viens no turīgākajiem latviešiem, miljonārs Raimonds Gerkens atklāti par savu pensiju
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt
- Meteorologi atjaunina laika prognozi pēdējam rudens mēnesim: ”Novembra vidu būs drausmīgs”
- 8 zīmes, kas liecina, ka konkrētais cilvēks jūs ciena pat tad, kad neesat blakus







