Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc pieredzējušas saimnieces pērk sodu vairumā un piepilda ar to saldētavu -es tagad daru tāpatby Sandra Ločmele
- Postošs negaiss un krusa: sinoptiķi steidzami nākuši klajā ar brīdinājumu par laika apstākļiem ceturtdien daļā Latvijas teritorijasby Laura Blūma
- Ko sēt blakus kartupeļiem, lai Kolorādo kartupeļu vabole ietu ar līkumuby Anete Vītola