Skaistās šokolādes bumbiņas ar izteiksmīgu pildījumu, kas piešķirs svētku noskaņu pat ikdienā

Šīs mazās šokolādes bumbiņas pārsteidz ar krēmīgu iekšpusi un garšu, kas ir vienkārši labāka par jebkuru kūku. Nav sarežģītu soļu – tikai tīra šokolādes laime katrā kumosā

Ideāli katram gadījumam: kā uzkoda, pie kafijas vai kā salda dāvana. Ideāli piemērots ar Mārtiņdienas gadatirgum. Saglabā šo recepti nākamajam gadam.

Šajos attēlos es tev parādīšu soli pa solim, kā tu vari šīs krēmīgās šokolādes bumbiņas viegli pagatavot mājās.

✨ Kāpēc tu iemīlēsi šo recepti:
✅ Krēmīgas, šokolādes un neatvairāmas
✅ Ātri pagatavojamas
✅ Ideālas viesiem, ģimenei vai pašam sevis palutināšanai

💬 Raksti man komentāros, kā tās tev garšoja – esmu ziņkārīgs! Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Pagatavošana: 

Ņem 3 olas, liekam tās bļodā.

Pievienojam cukuru, šķipsniņu sāls

Sakuļam ar mikseri

Pievienojam masai izkausētu sviestu

Pieberam kakao  un cepamo pulveri

Samaisīto masu pievienojam sakultajai olu un sviesta masai

Uzmanīgi cilājot samaisām

Gatavo masu liekam ar sviestu iesmērētā formiņa un cepam 170 grādos

Gatavojam bumbiņu pildījumu. Mascaponi, izkausētu balto šokolādi, tējkaroti vaniļas ekstrakta liekam bļodā

Pievienojam kokosriekstu skaidiņas

No gatavās masas veidojam bumbiņas

Pa to laiku mūsu biskvīts ir izcepies. Liekam atdzesēties

VIDEO:

Kad biskvīts atdzisis salaužam to gabaliņos un ievietojam blenderī

Tālāk gatavosim šokolādi ar ko pārliet mūsu bumbiņas, jo tai arī nepieciešams laiks nedaudz atdzist

Kas masa sāk vārīties vāram vēl vismaz 3-4 minūtes. Ja vēlaties ļoti biezu šokolādi, var vārīt arī 10 minūtes visu laiku maisot

Šokolādes masu atdzisinām un pievienojam māsu sablenderēto biskvītu

Ar karoti veidojam plācenīšus

Iekšā ieliekam mūsu baltās bumbiņas

Izkausējam šokolādi ūdens peldē

 

Lasi vēl: Maigā franču rulete 5 minūtēs – pilnīgi kūst mutē; viesi slavēs un prasīs papildporciju

Sastāvdaļas (10–12 šokolādes bumbiņām):
• 3 olas
• 100 g cukura (½ tase)
• 1 šķipsna sāls
• 80 g miltu (⅔ tase)
• 20 g kakao pulvera (gandrīz ¼ tase)
• 2 g cepamā pulvera (½ tējkarote)
• 30 g izkusušas sviesta (⅛ tase)

Šokolādes masai:
• 40 g kakao pulvera (½ tase)
• 40 g cukura (¼ tase)
• 100 g sviesta (½ tase)
• 180 ml piena (¾ tase)

Glazūrai:
• 160 g šokolādes (1 tase, sasmalcināta)
• 15 g augu eļļas (1 ēdamkarote)

Pildījumam:
• 200 g mascapone (¾ tase)
• 50 g baltās šokolādes (⅓ tase, sasmalcināta)
• 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
• 20 g kokosriekstu skaidiņu (¼ tase)

Cept 30–35 minūtes pie 170 °C (338 °F).

💕 Ja tev patīk šī recepte, atstāj like 👍