Es pērku cūkgaļas ribiņas kilogramiem, lai varētu tās pagatavot jebkurā laikā – tās ir tik garšīgas un vienkārši pagatavot

Tik garšīgi un tik vienkārši pagatavojams, ka šai receptei es vienmēr ņemu ribiņas kilogramiem. Un tas viss tāpēc, ka gribas, lai tās vienmēr būtu pie rokas un lai jebkurā brīdī varētu ātri pagatavot

Ēdiens tiešām ir ļoti izteiksmīgs un apetīti rosinošs. Visas sastāvdaļas, kā vienmēr, ir raksta beigās. Bet pēc tam jūs gaida vēl kaut kas ne mazāk gards. Vairākas brīnišķīgas receptes, kuras jūs, iespējams, vēl neesat redzējuši.

✅ Kā pagatavot

Tātad, sāksim gatavot. Recepte, kā jau teicu, ir ļoti vienkārša un nav ilga. Tāpēc daudz laika tas jums neaizņems. Un, esmu pārliecināta, jūs uzreiz vēlēsieties paši atkārtot šo gardumu vakariņās. Ko darām. Vispirms sagatavojam ribiņas. Tās mums, kā sapratāt, ir kūpinātas. Tās vienkārši jāsadala atsevišķos gabaliņos, lai katrs būtu ar mīkstumu uz viena kauliņa.

Tālāk ņemam sīpolu, pāris ķiploka daiviņas un burkānu. Sīpolu sagriežam pus gredzenos, ķiploku sasmalcinām ar nazi, burkānu sagriežam pus ripiņās. Visu to liekam uz pannas ar augu eļļu un apcepam uz lielas uguns 5 minūtes.

Pēc tam pannā pievienojam tomātu pastu un atkal apcepam, maisot apmēram 1 minūti. Un pēc tam vēl pievienojam nedaudz hmeļi-suneli. Ak, kāds aromāts tajā laikā stāv, vai varat iedomāties?

Samaisām mūsu apceptos dārzeņus ar garšvielām un ieliekam sagrieztās ribiņas. Atkal samaisām, lai gabaliņi vienmērīgi pārklātos ar pastu un pavisam nedaudz apceptos.

Un tagad liekam pannā sagrieztos biezās pus ripiņās kartupeļus, pievienojam sāli, piparus pēc garšas un ielejam ūdeni. Ūdens tik daudz, lai tas sasniegtu apmēram kartupeļu līmeni.

VIDEO:

Viss! Uzliekam vāku, samazinām uguni un sautējam 40 minūtes. Šajā laikā kartupeļi kļūs mīksti, bet ribiņas maigākas.

Pasniegšanai šo skaistumu pārkaisām ar zaļajiem lociņiem. Nu ko, draugi, mēģinām?

Jūs tikai paskatieties un iedomājieties, cik tas ir garšīgs! Man šķiet, no tāda ēdiena neviens neatteiksies. Pie mums vismaz nekad nekas nav palicis nākamajai dienai. Apēd visu pilnībā.

Atstāju jums sastāvdaļu proporcijas. Pagatavojiet šo ēdienu noteikti, jums patiks. Un neaizmirstiet pie tā pievienot kādus sālījumus.

✅ Kas tam nepieciešams

Kūpinātas ribiņas – 300 g
Sīpols – 150 g
Burkāns – 150 g
Ķiploki – 2 daiviņas
Kartupeļi – 600 g
Tomātu pasta – 1 ēd.k. ar kaudzi
Hmeļi-suneli – 1/2 tējk.
Ūdens – līdz kartupeļu līmenim
Sāls, pipari – pēc garšas

Un tagad tas, ko es jums apsolīju. Vairākas apbrīnojamas receptes, kuras jūs varējāt palaist garām vai aizmirsāt.

Lasi vēl: Pārstāj sutināt kāpostu tīteņus ūdenī vai skābajā krējumā, jo tie sanāk divreiz sulīgāki, ja tos aplej ar vienu labāku sastāvdaļu

Šie salāti pazudīs no galda neatkarīgi no tā, cik reižu tos gatavosiet; interesantas receptes ar dažādām zivīm

Pirmo reizi es uzzināju, kāpēc gāzēta dzēriena pudelē liek karoti – tagad es daru to pašu