Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Agronomi dalās pieredzē: pilns dārzeņu saraksts, kurus drīkst novākt vēl nenogatavojušosby Laura Andersone
- Raimonda Paula mazmeita intervijā atklāj, ka, ja maestro apstāsies, viss varētu sabrukt – viņa dalās ar sīkākām detaļāmby Sandra Vīgante
- Ziema nesīs kaut ko tādu, kas nav noticis kopš 1879. gada: sinoptiķi stāsta, kam pamazām jau gatavotiesby Sandra Vīgante