Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- “To nevar “ieborēt”!”: estrādes leģenda Margarita Vilcāne, tuvojoties Latvijas gadadienai, atklāti pasaka, ko domā par šo valsti (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Atklāju noslēpumu – kā vāru vistas zupu “Rižiks”, lai nūdeles neuzbriest un zupa ilgi stāv ledusskapīby Rinalds Bergmanis
- Talantīgais latviešu aktieris Uldis Dumpis atklāj, ka viņam ir izdevies piepildīt savu kvēlāko sapni (+ VIDEO)by Laura Blūma