Agrākā aviokompānijas darbiniece Elisona Houpa uzrakstījusi rakstu, kas atklāj tumšos noslēpumus, kurus viņas bijušie kolēģi nekad nestāstīstu tev.
Pasažieri varbūt nevar vien sagaidīt, kad varēs ķerties klāt lidostas maltītei un līdzās savam klusajam blakussēdētājam nobaudīt tasi kafijas.
Bet ir lietas, ko pasažieri nezina. Piemēram, to, ka lidostu maltītes bieži ir pretrunā ar higiēnas standartiem, ka kafiju gatavo ar netīru ūdeni un ka klusais, padzīvojušais blakussēdētājs viņiem līdzās varētu būt miris.
Hopa brīdina, ka lidotājiem nevajadzētu dzert lidmašīnā pasniegto tēju un kafiju, jo to pagatavošanai izmantoto ūdeni uzglabā grūti tīrāmās tvertnēs, kuras var saturēt lielu daudzumu baktēriju. Viņa arī dod padomu ēst tikai to ēdienu, kurš pirms tam bijis cieši un kārtīgi iepakots.
Taču tālāk viņas stāsts kļūst vēl trakāks. Nevienam no mum nebija ne jausmas, ka kaut kas tāds notiek lidmašīnās!
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Salnas pienāks agrāk nekā gaidīts: hidrometeoroloģijas centrs paziņoja ziemas ierašanās datumuby Sandra Vīgante
- Mana draudzene Irēna, kurai ir 60 gadu, vienu dienu man atzinās, ka satiekas ar jaunāku vīrieti: es tagad pat nezinu, ko viņai teikt – vai tad pati nesaprot…by Laura Andersone
- “Aizbraucam uz Turciju atpūsties četratā!” – vīrs teica: kāpēc es to vairs nekad nedarīšu un vīrs paliks Salaspilī, bet es turpmāk braukšu vienaby Laura Andersone