Agrākā aviokompānijas darbiniece Elisona Houpa uzrakstījusi rakstu, kas atklāj tumšos noslēpumus, kurus viņas bijušie kolēģi nekad nestāstīstu tev.
Pasažieri varbūt nevar vien sagaidīt, kad varēs ķerties klāt lidostas maltītei un līdzās savam klusajam blakussēdētājam nobaudīt tasi kafijas.
Bet ir lietas, ko pasažieri nezina. Piemēram, to, ka lidostu maltītes bieži ir pretrunā ar higiēnas standartiem, ka kafiju gatavo ar netīru ūdeni un ka klusais, padzīvojušais blakussēdētājs viņiem līdzās varētu būt miris.
Hopa brīdina, ka lidotājiem nevajadzētu dzert lidmašīnā pasniegto tēju un kafiju, jo to pagatavošanai izmantoto ūdeni uzglabā grūti tīrāmās tvertnēs, kuras var saturēt lielu daudzumu baktēriju. Viņa arī dod padomu ēst tikai to ēdienu, kurš pirms tam bijis cieši un kārtīgi iepakots.
Taču tālāk viņas stāsts kļūst vēl trakāks. Nevienam no mum nebija ne jausmas, ka kaut kas tāds notiek lidmašīnās!
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Šo mēslojumu var kaisīt pat uz sniega: kādus augu piebarošanas līdzekļus lietot rudenī
- Ralfs Eilands un Lauris Reiniks nāk klajā ar ilgi glabātu noslēpumu: “Man pašam ir tuvi cilvēki…”
- 3 ķīniešu zodiaka zīmes, kuras visu nedēļu, no 2025. gada 17. līdz 23. novembrim, piesaistīs sev lielu veiksmes periodu
- Viesi tos apēd vienā mirklī: 2 neparasti garšīgi biešu salāti, kas lieliski izrotā jebkuru svētku galdu
- ”Ziema nebūs viegla, bet gan dramatiska”: ko gaidīt un kad ienāks pirmais aukstuma vilnis
- Es sajaucu kartupeļus ar rīvmaizi un ieliku tos cepeškrāsnī uz 20 minūtēm – es jums parādīšu rezultātu







