Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
VIDEO:
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Bērnudārza pavāres Sarmas labākā recepte: kā pagatavot ļoti garšīgas ābolu pankūkas
- Vai tiešām vēl viena atvasara: sniegta detalizēta novembra laika prognoze — ko sagaidīt iedzīvotājiem
- Vīrs pēc daudziem gadiem laulībā paziņoja, ka grib šķirties; par Maijas atbildi un sagatavoto “pārsteigumu” vēl tagad runā teju visa Teika
- “Vienojamies tūlīt pat – mums būs atsevišķi budžeti…” Es jums stāstu, kā es devos uz randiņu ar 63 gadus vecu “racionālu” vīrieti
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Ja vien mēs jau toreiz būtu zinājuši, kādas lietas savos 60 gados sastrādās mana mamma, no Latvijas aizbraucot peļņā uz Itāliju