Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
VIDEO:
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Nudien neparasti un ļoti garšīgi Jaungada salāti “Zirga pakavs”, kas ir vienkārši pagatavojami un garšo visiem
- Pēc viena Whatsapp ziņojuma atvēršanas, manas attiecības ar Māri ieguva negaidītu pavērsienu – detaļas, kas atklāja visu
- Nekad vēl nebiju ēdusi tik garšu pilnus siļķu salātus — reiz ciemos pagaršoju, un tagad šādi gatavoju uz katriem svētkiem
- Lai pavasarī dārzā būtu ziedu jūra, pieredzējuši dārznieki sēklas jau dobēs stāda jau decembrī: soli pa solim, kas jādara
- Klusie puķupodu “ienaidnieki”: kādi jūsu ieradumi var ļoti kaitēt augiem ziemā
- Taksists satika nomaļā vietā večiņu un tas ko viņa teica brauciena galamērķī viņam iespiedās uz ilgu laiku atmiņās








