Pastāv uzskats, ka dzimšanas gadu mūsu dvēsele neizraugās nejauši. Tāpēc jo īpaši nozīmīgs ir tieši mūsu dzimšanas gada pēdējais cipars. Tas pakļaujas vienai no piecām pamata stihijām, un katrai no tām ir svarīga nozīme cilvēka liktenī, raksta portāls la.lv.
Saskaņā ar senu ķīniešu kalendāru, uz kura balstās arī austrumu horoskops, noteiktā laika sprīdī uz Zemes valda kāda no piecām pamata stihijām – koks, uguns, zeme, metāls, ūdens. Astrologi domā, ka šīs stihijas spēcīgi ietekmē ne tikai dabu, bet arī cilvēka raksturu. Sthijas nosaka viņa dvēseles struktūru, ieradumus un aizraušanās.
Divi cipari vienai stihijai
Lai noskaidrotu savas attiecības ar šīm stihijām, meklējiet, kurai no stihijām pakļaujas jūsu dzimšanas gada pēdējais cipars.
Zeme
Šai stihijai pakļaujas cipari 8 un 9. Zemes stihijas cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes spēks tos ir apveltījis ar atbildību par saviem tuvākajiem cilvēkiem. Viņiem ir daudz ambīciju, tomēr viņi ir ideālisti. Piezemēti, problēmas risina pakāpeniski, ar skaidru galvu. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija. Apkārtējie cilvēki cenšas viņiem līdzināties, jo šiem cilvēkiem ir labi attīstīta morāle un tikumi.
Viņi ciena ētiku un disciplīnu, un, pateicoties savam pietiekami konservatīvajam raksturam, prot ar prātu izmantot savus paša resursus.
Zemes stihijas cilvēki labi saprotas ar naudu un spēj novērtēt lietu vērtību. Viņi ir atturīgi savās emocijās, bet arī alkst mīlestības.
Viņiem gan mazliet trūkst avantūrisma un dzīvelīguma. Viņi var būt stingri un ietiepīgi, vēlas visu kontrolēt un nereti vadās tikai pēc sava labuma un interesēm. Vairāk par visu viņus biedē neskaidrība, turklāt tā spēj pat novest līdz depresijai un panikai.
Zeme ir centrs, kas atbild par sezonu maiņu. Zemes krāsa ir dzeltena, un tā saistās ar gremošanas sistēmu, it īpaši kuņģi. Zemes cilvēkiem ir ieteicams turēties tālāk no purvainām vietām ar paaugstinātu mitrumu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi atklāj vai novembra mēnesis atnesīs pirmo sniegputeni: ”Katrā ziņā, viegli nebūs”
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Nolieciet šo augu uz palodzes un aizmirstiet mājās par kondensātu, mitrumu un pat pelējumu
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas









