Tevi noteikti interesēs
- Pavāre Zane atklāj kā pagatavot Ziemassvētku eglītes uzkodu Jaungada galdam
- Vairāk nekā tikai iepakojums: kāpēc apelsīnus un mandarīnus lielveikalos patiesībā pārdod sarkanos sieta maisiņos
- Ko speciālisti klusībā liek veļas mašīnas tvertnē, lai neatgriezeniski atbrīvotos no smakas un pelējuma
- Mēģināju veikt 50 eiro pārskaitījumu, bet to anulēja: izrādās, ka Latvijā oktobrī stājās spēkā kāda prasība
- Medu vairs nepērku “kaķī maisā”: eksperta padoms, kā uzreiz atpazīt viltojumu, izmantojot tikai ūdeni
- Siltuma speciālisti skaidro, ko patiesībā nozīmē skaitļi uz radiatora regulatora — kļūda, ko pieļauj daudzi







