Viņa piedzima ar smagu žokļa patoloģiju. Tev jāredz, kā viņa tagad izskatās!

Viņas žoklis pārstāja augt, kad viņai bija 8 gadi, tomēr pēc 6 gadus ilgas ārstēšanas un operācijām viņa izskatās brīnišķīgi!

 

Mūsdienu pasaulē var sastapt daudzas pievilcīgas sievietes, kurām ir nepareizs sakodiens vai nelīdzeni zobi. Par laimi, mēs nedzīvojam aizvēsturiskajā laikmetā, un mūsdienu zobārstniecība piedāvā daudzus veidus, kā risināt šādas problēmas. Tomēr šiem pakalpojumiem bieži vien ir dārga cena…

 

Elija Džonsone no Anglijas piedzima ar retu patoloģisku stāvokli, kas apturēja žokļa augšanu, kad viņai bija astoņi gadi. Meitenei bija milzīgs komplekss zobu dēļ. Viss pasliktinājās līdz ar pusaudžu vecumu…

 

Meiteni vecāki aizveda pie ortodonta. Ārsti viņiem teica, ka izmaiņas būs, bet jāgaida vismaz pieci gadi.Ko padarīsi?

Elija kļuva par pastāvīgu sejas-žokļu ķirurģes Emmijas Vullijas pacientu sešus gadus. Emijai izdevās ne tikai līdz nepazīšanai mainīt Elijas izskatu, bet arī uzlabot viņas pašapziņu.

 

Meitenes žokļa un zoda nepietiekamā attīstības dēļ viņa pirmo reizi veica plastisko operāciju 16 gadu vecumā, tagad viņa ir apmierināta ar savu izskatu. Kā zināms, pašpārliecinātība 80% gadījumu noved pie panākumiem dzīvē.

LASI VĒL: Laimīgie ir tikai trīs: kuras zodiaka zīmes iegūs iespēju kļūt bagātas līdz gada beigām

 

Tā tagad izskatās Elija; viņa ir bezgala skaista!

 

 

Kad plastiskā ķirurģija nav tikai kaprīze, bet gan būtiska nepieciešamība, Elija cer kļūt par profesionālu fotogrāfu, lai iemūžinātu citu skaistumu. Ir skaidrs, ka lielāko daļu problēmu var atrisināt!

 

Ja Elijas stāsts Tevi ir iedvesmojis, dalies tajā ar draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment