Sliktas ziņas Sandras Kalnietes dzīvē

Ar skumjām ziņām šodien, ar sociālo tīklu starpniecību, klajā nākusi Sandra Kalniete, Eiropas Parlamenta deputāte.

Jāatgādina, ka Sandra Kalniete ir vien no mūsdienu Latvijas izcilākajām politiķēm un publiskajām personībām. Viņa ir izpildījusi vairākus augsta līmeņa amatus, ir bijusi Eiropas Parlamenta deputāte, Latvijas ārlietu ministrē un vēstniece Francijā.

Turklāt, Sandra Kalniete ir izcilu grāmatu autores ar augstāko akadēmisko izglītību un augstu vēstures izpratni, kas savus talantus un spējas ir izmantojusi ne tikai politiskajā dzīvē, bet arī literatūrā.

Viņas dzimšanas datums ir 1952.gada 22.decembris Rīgā, kur viņa pavadīja savu bērnību, līdz ģimene tika deportēta uz Sibīriju – no šī brīža viņas dzīve ieguva pārsteidzošus pavērsienus. Viņas dzīves ceļš ir savīsts ar Latvijas vēsturi: kā studente viņa dzīvoja un studēja Maskavā, kas bija vienīgā pieejamā augstskola apstākļos, kad Latvijai vēl bija padomju okupācija.

Lasi arī: Mana dēla kāzu priekšvakarā nejauši uzzināju savu topošo radu noslēpumu, man nācās iet pret savu sirdsapziņu

Pēc tam, kad Latvija atguva savu valsti, viņa turpina karjeru politikā, kļūstot par Latvijas ārlietu ministri. Viņas sniegums un veikumu priekšrocību dēļ viņa nākamais solis bija kļūt par Eiropas Parlamenta deputāti, kur viņa aktīvi strādāja, lai atbalstītu Latvijas attīstību un tās pievienošanos Eiropas Savienībai.

Kā vēstures zinātniece un autore, viņa ir publicējusi vairākas grāmatas par Latvijas vēsturi un pati bija iesaistīta Latvijas neatkarības atjaunošanas cīņā. Viņa ir ieguvusi Latvijas un citu valstu augstākās apbalvojumus par savu darbu un spēju vadīt valsti, likumdošanu un Eiropas Savienības attīstību.

Sandra Kalniete ir pasaules līmeņa politiķe, kuras ieguldījums Latvijas attīstībā un Eiropas Savienībā neapšaubāmi ir būtisks. Viņa ir augsti izglītotu sievieti un spēcīga iedvesmas avots tiem, kas vēlas sasniegt jaunus mērķus un strādāt savas tautas labā. Tāpēc vēl jo skumjāka bija viņas vēsts…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment