Kristīne Stakena ir izlēmusi atvadīties no televīzijas

Šodien pēdējo reizi TV3 raidījuma “900 sekundes” ēteru vadīja Kristīne Stakena, kas ir žurnāliste, producente un pasākumu vadītāja. Viņa pievienojās TV3 raidījuma “900 sekundes” moderatoru komandai 2021. gada septembrī, lai vadītu jauno TV3 sezonu.

Kristīnei Stakenai ir plaša pieredze mediju nozarē, strādājot kā LTV kultūras ziņu vadītāja, kultūras redakcijas redaktore, TV raidījuma un podkāsta “Kultūrdeva” producente un vadītāja, vairāku LTV raidījumu un koncertu redaktore, vadītāja un digitālo projektu autore, kā arī strādājot televīzijas kanālos “360 TV” un “STV”, un kā “Latvijas Radio 5” raidījumu vadītāja. Viņa ir arī grupas “Astro’n’out” menedžere un žurnāla “Figaro” galvenā redaktore.

Tomēr šis ir Kristīnes atvadu rīts no TV3 raidījuma “900 sekundes”, jo viņa dodas uz pelnītu atvaļinājumu, gaidot pirmdzimto bērniņu. Kristīne arī izteica atvadu vārdus sociālajos tīklos.

Šodien vēl turpināsim būt TV3 Ziņu ēterā līdz 8:40, bet pēc tam sāksies ilgi gaidītais un lielais pārtraukums televīzijas dzīvē. Man ir skumji atvadīties, bet mani kolēģi vienmēr ir bijuši smaidīgi, gudri un, kā viņi saka, seksīgi. Ir neparasti, ka esmu strādājusi vairāk nekā 16 gadus, bet tagad beidzu… Paldies visiem, kas kopā ar mani pavada rītus “900” un kas mani satikuši citos kanālos un raidījumos visā Latvijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment