Dienas horoskops: 2023. gada 27. aprīlis, Vērsis var saskarties ar briesmām, bet Jaunava saskarsies ar senu problēmu


Ceturtdiena, 2023. gada 27. aprīlis, būs diena, kad rosība nedaudz norimst, bet zināma neapmierinātība saglabājas.

Astrologi mums pastāstīja, kas palīdzēs pārvarēt šķēršļus, atrisināt vecās problēmas. Informācijas portāla szentlmenis.lv žurnālisti analizēja astroloģisko prognozi šai dienai.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auns šajā dienā nebaidās no šķēršļiem, un tas viss pateicoties tavām zināšanām un oriģinālajai pieejai. Esi gatavs negaidīti lielai uzmanības devai savā virzienā.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Astrologi iesaka Vēršiem saņemties un rīkoties, neskatoties uz visdažādākajiem apstākļiem un pretrunām. Šis ir grūts laiks, taču neapstājieties un nepaļaujieties uz nejaušību un likteni. Visi rezultāti ir atkarīgi tikai no jums un jūsu pūlēm un lēmumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu eksperti nosaukuši pašas bīstamākas dienas Maijā – šajās dienās esiet īpaši piesardzīgi

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Auglīga un mierīga diena Dvīņiem. Izmetiet slinkumu – un viss jums izdosies. Varēsi atrisināt kādu ļoti svarīgu jautājumu, kas tevi vajā jau ilgu laiku. Iespējami izdevīgi un patīkami piedāvājumi. Nesteidzieties sniegt atbildi, analizējiet visus plusus un mīnusus.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžu gaida  gan darījumi, gan izklaides. Pat ja jums nav īsto cilvēku pie sāniem ceļam, nesteidzieties atteikties. Galu galā šī diena jums ir sagatavojusi daudz interesanta un daudzsološa.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Negaidītas ziņas var nobiedēt Lauvas, taču jums ir jāsaņemas un jānomierinās. Tagad izmaiņas ir jums labvēlīgas, lai gan tās ir negaidītas. Nevērtējiet dažus notikumus pārāk traģiski. Klausieties draugu padomus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment