Tu ko, vēl arvien vāri bietes pēc vecās metodes? – vaicāju savai māsai.
Nu jā, vai tad var savādāk? – viņa izbrīnīta interesējās.
Mēs gaidījām aptuveni pusotru stundu, kamēr bietes būs gatavas un tikai pēc tam varējām ķerties klāt pie salātu pagatavošanas. Bet visu varēja izdarīt daudz ātrāk.
Tagad pastāstīšu par to, kā es vāru bietes. Šādas vārīšanas metode priekšrocība ir tā, ka bietes vienmēr sanāk ļoti garšīgas.
Pat ja runa ir par pašām parastākajām biešu šķirnēm. Tāpēc šo metodi izmantoju jau vairākus gadus.
LASI VĒL: Nekad neizmet ķiploku mizu miskastē: tā ir neaizstājama lieta mājsaimniecībā
1. Mana vārīšanas metode ievērojami samazina vārīšanas laiku.
Ja agrāk saimnieces gaidīja stundām, kamēr cietās bietes izvārās, kļūst mīkstas un no tām var pagatavot salātus, tad tagad tas nav nepieciešams.
Bietes jāvāra tikai aptuveni 25 minūtes un tad iegūstam pilnībā gatavas, aromātiskas un garšīgas bietes.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par šo metodi
Tevi noteikti interesēs
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā
- Vai tiešām drīkst laist suni gultā: ko par to saka speciālisti un saimnieki
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Mans kavalieris (51) no Siguldas jau otrajā randiņā deva mājienu par kopdzīvi — tikai pēc mēneša sapratu, kāpēc viņš tā steidzās
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Ko par sievietes raksturu var pastāstīt vārda pirmais burts

 
        






