Ābolu pīrāga recepte “Trīs glāzes” – neticami viegli, bet garšīgi; Vienkārši sarīvējiet ābolus un sajauciet sausās sastāvdaļas

Šī ābolu pīrāga recepte saucas “Trīs glāzes” un tā ir ļoti vienkārša, bet galarezultāts ir fantastisks – vienkārši sarīvējiet ābolus un sajauciet sausās sastāvdaļas (to var izdarīt jebkurš).

 Neticami garšīgs, ātrs, maigs, sulīgs un kāda garša! Visiem izdosies, pat ja gatavojat pirmo reizi!

Ābolu pīrāgs ir viens no populārākajiem un garšīgākajiem ēdieniem pasaulē, kas vienmēr būs modē. Šeit ir iemesli, kāpēc:

1) Garšīgs un pievilcīgs: Ābolu pīrāgs ir garšīgs deserts, kas apvieno svaigus un saldus ābolus ar mīksto un garšīgo pīrāga mīklu. Tā kā āboli ir saldi un skābi vienlaicīgi, tas dod īpašu skābuma un salduma kombināciju.

2) Ātri pagatavojams: Ābolu pīrāgu var pagatavot diezgan ātri, tādēļ ir lielisks ēdiens tad, ja jums nav daudz laika. Galvenais ieguvums – tas neprasa daudz laika vai gatavošanas prasmju; ar rokām gatavotā mīkla ir pieejama jebkuram.

3) Daudz variāciju: Āboli pīrāgs ir ļoti pielāgojams – to var pagatavot ar mīklas cepumiem, paštaisītu mīklu, mandeļu riekstiem, zemesriekstu sviestu, kanēli un daudz ko citu atkarībā no personiskajām vēlmēm.

4) Der dažādās situācijās: Ābolu pīrāgs ir ļoti piemērots jebkurai situācijai – to var pasniegt kā desertu pie vakariņām, kas īpaši ir populāri amerikāņu kultūrā. Ziemas laikā, ābolu pīrāgs ir lielisks uzkoda, kas sasilda un sniedz enerģiju.

Lasi arī: Paši garšīgākie salāti ar desu. Vienkārša recepte: neko nevajag iepriekš vārīt

5) Veselīgs un dzīvīgs: Ābolu pīrāgam ir dažas labvēlīgas īpašības, kas padara to par veselīgu ēdienu, proti, tas ir bagāts ar vitamīniem, kā arī satur olbaltumvielas un minerālvielas. Turklāt āboli satur pektīnu, kas palīdz uzturēt gremošanas traktu veselīgu.

Tātad, šie ir daži iemesli, kas padara ābolu pīrāgu par tik populāru un garšīgu ēdienu.

 

SASTĀVDAĻAS:

manna – 1 glāze (160 g)

milti – 1 glāze (130 g)

cukurs – 1 glāze (180 g)

cepamais pulveris – 1,5 tējk

āboli – 4-5 gab.

piens – 1 glāze (200 ml)

sviests – 30 g

citronu sula – 2-3 ēdamk.

pūdercukurs – dekorēšanai

 

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar pagatavošanas gaitu soli par solim ar FOTO 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment