“Britnijas Spīrsas fani demonstrē pierādījumus un ir pārliecināti, ka viņa ir aizgājusi aizsaulē…”

Ap amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas dzīvi jau ilgu laiku klīst daudz dažādu baumu, taču pēdējā laikā zvaigznes fanu teorijas kļūst arvien biedējošākas. Daži dziedātājas fani ir pārliecināti, ka viņa jau sen ir devusies aizsaulē.

 

Viņu pamatojums ir saistīts ar faktu, ka Britnija Spīrsa tagad reti parādās sabiedrībā, izvairās no kamerām un sociālajos tīklos regulāri publicē tikai pagātnes fotoattēlus un video.

Un jaunajos kadros viņa nemaz neizskatās pēc sevis.

Pat internetā ir parādījušies video pierādījumi, kas liecina, ka cita persona izrādās par Britniju Spīrsu. TikTok platformā tika publicēts video, kurā viens dziedātājas fans apstādināja vienu no jaunākajiem video un pamanīja ievērojamu sejas izmaiņu atšķirību zvaigznes kadrā.

Pēc rūpīgas analīzes fani ir secinājuši, ka, izmantojot deepfake tehnoloģiju, citai sievietei tika aizstāta seja ar Britnijas Spīrsas seju, kamēr māksliniece turēja rokas priekšā. Šo informāciju publicēja TSN, pievēršot uzmanību acu un zoda formas izmaiņām.

Lasi arī: Prognoze: Kāds laiks varētu būt Līgo vakarā un Jāņos?

Komentāru sadaļā fani nešķēršļoja savu šoku: “25 gadus es skatījos Britnijas acīs, un tā patiešām nav viņa”, “Man liekas, ka Britnija vairs nav ar mums”, “Es negribu tam ticēt, bet tā nav viņa”, “Es jutu, ka kaut kas ar viņu nav kārtībā.”

 

@alecloin Deepfakes are real and easy to create, I used a free app for this one #deepfake #britneyspears #whereisbritney #ai #deepfaketechnology #conspiracy #hollyweird ♬ original sound – Alec

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment