Kādas lietas mājā nes tumšo enerģiju un izraisa skandālus

Tumšā enerģija var viegli iekļūt jūsu mājā. Un tas nav tik svarīgi, vai kāds no cilvēkiem to atnesa, vai jūs pats netīšām uzaicinājāt šādu nelūgtu viesi savās mājās. Bieži vien šī enerģija parādās mājā ar dažām lietām.

Tas ietekmē gan mājas labsajūtu, gan saimnieku noskaņojumu. Identificēsim, kas tad ir šīs lietas.

Tumšā enerģija

Viens no pirmajiem pretendentiem uz lidojumu miskastē ir veca slota. Šo mājsaimniecības piederumu var atrast ne visās mājās, bet tomēr tas ir daudziem. Apskatiet savu slotu tuvāk. Kā tā izskatās? Vai tā ir jauna un labi pilda savu darbu? Ja atbilde ir jā, tad varat nomierināties. Bet ja nē, tad drīzāk skrieniet pirkt jaunu slotu, bet veco – sūtiet pelnītā atpūtā.

Uz miskasti var sūtīt arī kaltētus ziedu pušķus. Lai cik tie būtu skaisti, bet ziedi ir novītuši un to enerģija vairs nav piepildīta ar mīlestību un gaismu. Nežēlojiet šādus augus, jo tie var kļūt par iemeslu strīdiem vai sliktam garastāvoklim. Izmetiet tādu herbāriju.

Steidzami jātiek vaļā arī no vecajiem kalendāriem. Tas pats attiecas uz visu makulatūru, veciem laikrakstiem un žurnāliem. Taču kalendāram vienmēr ir bijusi sava īpaša un sakrāla nozīme. Viņš skaitīja gada sākumu un beigas. Un ja jau viņa loma ir nospēlēta, tad kāpēc piegružot māju ar tām lietām, kurām beidzies derīguma termiņš?

Lietas, kas piesaista sliktu garastāvokli

Lai jūsu mājā valdītu kārtība un labklājība, jums ir jāatbrīvojas no visām lietām, kas jums nepatīk. Tas ietver dāvanas no cilvēkiem, kas liek jums justies neērti, kā arī lietas no cilvēkiem, kuri pameta šo pasauli vai pameta jūs. Piemēram, kāpēc glabāt nolaidīga bijušā mantas? Piekrītiet, tās tikai atsauks prātā vecas, bet mokošas atmiņas. Izmetiet tās bez nožēlas.

Apšaubāmus amuletus un simbolus arī labāk izmest. Pieņemsim, ka draugs bija atvaļinājumā ārzemēs un atveda dīvainu priekšmetu. Un šķiet, ka tas ir vērsts uz mājas labklājības veidošanu un pozitīvas enerģijas aicināšanu. Bet jums var nepatikt šis priekšmets. Nekautrējies. Jūsu mājas ir jūsu pils. Droši metiet ārā! Lasi vēl: Ja tu pie ledusskapja vēl turi magnētiņus, nekavējoties tos noņem! Iemesls visnotaļ pamatots

Ieteicams izmest arī vecos makus. Gadās, ka žēl tos mest prom, tāpēc atkritumi tiek savākti blakus atvilktnē vai naktsskapītī. Bet tādā makā vairs nav naudas enerģijas. Viņš ir iztērējis savu resursu, tāpēc droši atvadieties no vecā maka un dodieties pēc jauna.

Labāk nekavējoties atbrīvoties no izbāztajiem dzīvniekiem, ja tādi mājās vispār ir. Dzīvnieka enerģija, kas pametusi šo pasauli, nepārprotami neveicina mājas saimnieku labklājību. Turklāt jums ir jāizmet visas tukšās burkas vai pudeles. Tā kā tie jums nav vērtīgi, kāpēc tie aizņem vietu jūsu mājā?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment