Mums patīk tādi maltās gaļas ēdieni, kas ir ātri pagatavojami – kotletes un pelmeņi. Bet ik pa laikam tas apnīk.
Šajā gadījumā jūs varat atpūsties no klasikas un pagatavot gardu ukraiņu virtuves ēdienu – mazurikus. Garšīgi, aromātiski un nemaz nerada smaguma sajūtu.
Mazurikus ir iecienījuši gaļas uzkodu cienītāji. Ar tiem tiešām var saēsties, turklāt tie labi atsvaidzina ierasto standarta kotlešu garšu.
Lasi arī: Vai tiešām olas biskvītam nevajag atdalīt, bet uzreiz saputot ar cukuru?
Tie tiek pagatavoti diezgan ātri, bez jebkādām problēmām. Un, pateicoties putnu gaļas izmantošanai, jums nebūs jāuztraucas par papildus centimetru iegūšanu jostasvietā. Galvenais nepārspīlēt ar porcijām.
Sastāvdaļas:
500 g maltas mājputnu gaļas
2 olas
40 g sviesta
40 g cietā siera
1 ēdamkarote piens
1 tējkarote sāls
0,5 tējkarote malti pipari
0,5 tējkarote ķiploku pulveris (pēc izvēles)
1 tējkarote sīpolu pulveris (pēc izvēles)
Rīvmaize
Augu eļļa cepšanai
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kad nav daudz laika gatavošanai, uztaisu desertu “Napoleons glāzē”: vēl nepaspēju nolikt uz galda, kad jau viss pazudisby Rinalds Bergmanis
- Vīrs bija komandējumā, un vīramāte ieradās ciemos uz mūsu māju Tukumā — taču naktī mani pamodināja dīvaini trokšņi…by Rinalds Bergmanis
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone