Citronu pīrāgs, kas kūst mutē. Mājas torte 15 minūtēs

Precīzi kad citroni parādījās cilvēka dzīvē, nav zināms. Šis citrusauglis nav salds, tas ir skābs, specifisks.

Tāpēc, iespējams, ilgu laiku cilvēki citronu uzskatīja par neēdamu.

Citronkoki pirmo reizi tika reģistrēti Āzijā, no kurienes tie tika nogādāti Izraēlā.

Citronkoka augļi ir izmantoti medicīnā. Vēlāk kulinārijas speciālisti no citroniem veidoja dažādus desertus un konditorejas izstrādājumus.

Citronu pīrāga parādīšanās pasaules valstu kulinārijas kultūrā ir grūti saprotama.

Citronu pīrāgu ir vērts mēģināt pagatavot pašam, lai izprastu šāda veida cepšanas specifiku.

Lasi arī: Tikai 3 vienkārši produkti sastāvā. Smēre uz maizes: tik garšīga, ka uz galda nekas pāri nepaliks

Sastāvdaļas pudiņam:
• 1 ola
• 50 g cukurs
• Šķipsniņa sāls
• 20 g ciete
• Citrona miziņa
• Sula no pus citrona
• 200 ml piens
• 25 g sviests

Šķir otru lapu, lai uzzinātu visu recepeti

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment