Atceries Džesiju no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

1912791

Ja atceries 90. gadu sākumā tik ļoti populāro seriālu “Glābējzvans” (Saved by the bell), tad noteikti atceries arī piemīlīgās un gudrās Džesijas Spano lomas atveidotāju – Elizabeti Bērkliju (Elizabeth Berkley) un vēlies redzēt, kāda viņa izskatās tagad!

1989. gadā, septiņpadsmit gadu vecumā, Elizabete ieguva Džesijas Spano lomu seriālā “Glābējzvans”, kas kļuva ļoti populārs un līdz ar to iedeva atpazīstamību arī jaunajai aktrisei, kura tajā tēloja līdz 1993. gadam. Lai gan par atpazīstamības un slavas trūkumu viņa nevarēja sūdzēties arī pirms tam, jo jau 13 gadu vecumā viņa noslēdza līgumu ar vienu no Ņujorkas modeļu aģentūrām.

Šobrīd Džesijas Spano lomas atveidotāja ir laimīgi precējusies ar mākslinieku un aktieri Gregu Laurenu (Greg Lauren) un audzina savu trīs gadus veco dēliņu, kuru laida pasaulē astoņas dienas pirms savas četrdesmitās jubilejas. Aktrise nu jau savos 43 gados izskatās tikpat pievilcīgi kā “Glābējzvana” laikos, tikai kļuvusi daudz sievišķīgāka, starojošāka – varbūt blondā matu krāsa pie vainas!

Televizora ekrānos mēs, iespējams, esam viņu redzējuši kādā no 9 “CSI: Miami” epizodēm, kurās viņa ir piedalījusies.

Ja vēlies apskatīt, kāda Džesijas Spano lomas atveidotāja izskatās tagad, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment