Ābolu čipsi – veselīga garduma recepte

Šī recepte ir īsts atklājums tiem, kas vēlas apvienot veselīgu gardumu un lielisku garšu.

Ābolu čipsi ir garšīgi, aromātiski un neticami veselīgi. Tie ir lielisks papildinājums tējai, uzkodas ceļā vai pat konditorejas izstrādājumu rotājums.

Netalivne lapa dalījās ar vienkāršu, bet efektīvu recepti ābolu čipsiem, ko var viegli pagatavot mājās. Noslēpums ir pareizā gatavošanas tehnika, kas pārvērš parastos ābolus par kraukšķīgu, garšīgu baudījumu.

Sastāvdaļas

3 -5 āboli

1-2 tējkarotes kanēlis

Pagatavošana

Rūpīgi nomazgājiet ābolus, lai noņemtu atlikušo vasku vai citus pārklājumus. Noņemiet serdi, izmantojot īpašu nazi vai parastu asu virtuves instrumentu. Tas nodrošinās šķeldas vienmērīgu žāvēšanu.

Ābolus sagriež plānās, apmēram 5 mm biezās šķēlēs. Mēģiniet padarīt gabalus vienāda izmēra – tas palīdzēs tiem vienmērīgi nožūt.

Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Novietojiet ābolu šķēles vienā kārtā tā, lai tās nesaskartos viena ar otru. Katru gabalu viegli apkaisa ar kanēli, lai pievienotu neticamu aromātu un garšu. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 120°C.

Pannu liek cepeškrāsnī ar āboliem un cep 1,5 stundas. Laiks var nedaudz atšķirties atkarībā no šķēles biezuma un cepeškrāsns jaudas. Pēc cepšanas āboli paliks nedaudz mīksti. Ļaujiet tiem atdzist 5-10 minūtes, un tie būs kraukšķīgi līdz pilnībai. Tas ir galvenais solis, lai sasniegtu to pašu tekstūru, kas patīk daudziem cilvēkiem.

Padoms

Papildus kanēlim varat eksperimentēt ar muskatriekstu vai vaniļas cukuru. Zema temperatūra un ilgs žūšanas laiks ir vienmērīgas tekstūras un garšas saglabāšanas atslēga.

Sagatavotos ābolu čipsus uzglabā hermētiskā traukā vai stikla burkā. Tas palīdzēs novērst mitruma uzsūkšanos un saglabāt tos kraukšķīgus. Šādos apstākļos tie saglabāsies svaigi 1-2 nedēļas.

Šī recepte ir īsts atklājums tiem, kas vēlas apvienot priekšrocības un garšu. Tāpēc uzkrājiet ābolus, ieslēdziet cepeškrāsni un izbaudiet kanēļa aromātu, kas piepildīs jūsu māju ar komfortu un siltumu.

Leave a Comment