Fantastiskais ābolu pīrāgs sastāv no drupanas sviesta pamatnes, maigas, saldskābenas ābolu kārtas un gaisīga, krēmīga suflē.
Šis ir ideāls deserts jebkuram dzīves gadījumam, sniedzot garšu un tekstūru harmoniju, kas apburs ikvienu kārumnieku. Suflē struktūra ir viegla kā mākonis, pateicoties saputotām olbaltumvielām, kas piešķir tekstūrai gaisīgumu. Tas rada sajūtu, ka tas burtiski kūst mutē.
Ābolu saldskābā garša – āboli piešķir dabīgu saldumu un nelielu skābumu, kas labi balansē desertu. Īpaši gardi, ja tiek izmantoti dažādi ābolu veidi vai cepti āboli ar karamelizētu garšu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās, bet tagad stāstu pagatavošanas gaitu:
1. Pagatavojam mīklu (formai ar 20 centimetru diametru):
Bļodā sajaucam miltus, šķipsniņu sāls un cepamo pulveri. Pievienojam aukstu sviestu un masu saberžam drupatās. Pieberam cukuru, pievienojam olu dzeltenumus un samīcām viendabīgu mīklu. Mīklu vienmērīgi izklājam pa cepamās formas dibenu. Liekam malā.
2. Pagatavojam ābolu kārtu:
Ābolus nomizojam un sagriežam šķēlītēs. Sajaucam ābolus ar cukuru un citronu sulu. Liekam ābolus uz mīklas vienmērīgā kārtā.
Galvenais āķis gan ir suflē pagatavošana!
Šķir otru lapu, lai alsītu tālāk un uzzinātu, kā to darīt, lai gala rezultāts pīrāgam būtu lielisks
Tevi noteikti interesēs
- Mana krustmāte, astroloģe uzskata, ka gudriem cilvēkiem šis cipars vienmēr ir dzimšanas datumāby Sandra Vīgante
- “No rīta izlikos guļam, lai tikai viņu neredzētu…” Draugs pusgadu dzīvoja ar 51 gadu vecu sievieti un aizmuka, nespēdams izturēt viņas dīvainos ieradumusby Rinalds Bergmanis
- 8. septembris nesīs kaut ko tādu, kas nav noticis kopš 1779. gada: sinoptiķi stāsta, kam sagatavotiesby Sandra Vīgante