Fantastiskais ābolu pīrāgs sastāv no drupanas sviesta pamatnes, maigas, saldskābenas ābolu kārtas un gaisīga, krēmīga suflē.
Šis ir ideāls deserts jebkuram dzīves gadījumam, sniedzot garšu un tekstūru harmoniju, kas apburs ikvienu kārumnieku. Suflē struktūra ir viegla kā mākonis, pateicoties saputotām olbaltumvielām, kas piešķir tekstūrai gaisīgumu. Tas rada sajūtu, ka tas burtiski kūst mutē.
Ābolu saldskābā garša – āboli piešķir dabīgu saldumu un nelielu skābumu, kas labi balansē desertu. Īpaši gardi, ja tiek izmantoti dažādi ābolu veidi vai cepti āboli ar karamelizētu garšu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās, bet tagad stāstu pagatavošanas gaitu:
1. Pagatavojam mīklu (formai ar 20 centimetru diametru):
Bļodā sajaucam miltus, šķipsniņu sāls un cepamo pulveri. Pievienojam aukstu sviestu un masu saberžam drupatās. Pieberam cukuru, pievienojam olu dzeltenumus un samīcām viendabīgu mīklu. Mīklu vienmērīgi izklājam pa cepamās formas dibenu. Liekam malā.
2. Pagatavojam ābolu kārtu:
Ābolus nomizojam un sagriežam šķēlītēs. Sajaucam ābolus ar cukuru un citronu sulu. Liekam ābolus uz mīklas vienmērīgā kārtā.
Galvenais āķis gan ir suflē pagatavošana!
Šķir otru lapu, lai alsītu tālāk un uzzinātu, kā to darīt, lai gala rezultāts pīrāgam būtu lielisks
Tevi noteikti interesēs
- Iekštelpu augs, kas plaukst pat tur, kur gaismas gandrīz nav
- 55 gadus vecs vīrietis no Valmieras skaidro, kāpēc sievietēm ārpus viņa standartu rāmjiem nav cerību uz otro randiņu
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi








