3. Pagatavojam suflē:
Saputojam olu baltumus, līdz izveidojas stingras putas. Pamazām pievienojam cukuru un vaniļas cukuru, turpinot kult, līdz izveidojas noturīgas putas. Viegli iemaisām jogurtu (vai skābo krējumu) un kukurūzas cieti, līdz viendabīgai konsistencei. Uzlejam suflē uz ābolu kārtas un izlīdzinām to.
4. Cepam pīrāgu:
Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 170°C. Cepam pīrāgu 40-45 minūtes, līdz tā virsa kļūst zeltaina un suflē pēc taustes ir stingrs.
Pirms pasniegšanas ļaujam pīrāgam atdzist.
Sastāvdaļas:
Mīklas pagatavošanai:
250 grami (2 glāzes) miltu;
1 tējkarote cepamā pulvera;
90 grami (6 ēdamkarotes) saldkrējuma sviesta;
Šķipsniņa sāls;
2 olas dzeltenumi;
40 grami (3 ēdamkarotes) cukura.
Ābolu kārtas pagatavošanai:
3 āboli (aptuveni 500 grami);
40 grami (3 ēdamkarotes) cukura;
4-5 ēdamkarotes citronu sulas.
Suflē pagatavošanai:
2 olu baltumi;
40 grami (3 ēdamkarotes) cukura;
1 tējkarote vaniļas cukura;
400 grami (1 + 2/3 glāzes) dabiskā jogurta vai krējuma;
30 grami (3 ēdamkarotes) kukurūzas cietes.
Ja tev noderēja šī lieliskā recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Novērtēsim arī tavus komentārus!
Tevi noteikti interesēs
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”










