Cepot šo pīrāgu, māju piepilda neatkārtojams aromāts, ko nevar sajaukt ar neko citu. Šī smarža rada īpašu atmosfēru, kuru grūti izteikt vārdos. Māja kļūst neticami mājīga un piepildīta ar siltumu.
Mūsdienās ābolu pīrāgu pagatavot ir ļoti viegli, īpaši, ja izmanto manu piedāvāto recepti.
Lasi arī: 12 mandarīni un rituāls Vecgada vakaram, lai 2025. gadā finanses tev krietni uzlabotos
· Nav jāgaida āboli no ražas līdz ražas novākšanai – lielveikalā tos var iegādāties jebkurā gadalaikā. · Lielveikalos ir pieejamas dažādas ābolu šķirnes – atliek tik izvēlēties tavuprāt gardāko; · Un, ja mājās ir laba cepeškrāsns, vari cept ābolu pīrāgu katru nedēļu vai pat katru dienu!
Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās! Recepte ir tik vienkārša, ka sagādās prieku mājsaimniecēm un iepriecinās pat iesācēju pavārus ar patīkamu rezultātu.
Pagatavošanas gaita
1. Sajauc pienu ar cukuru. 2. Piena maisījumam pievieno cepamo pulveri.
3. Pievienojiet vanilīnu. 4. Sakuļ vistas olas un ielej piena maisījumā. 5. Samaisiet maisījumu ar slotiņu.
Kāda ir jūsu iecienītākā ābolu šķirne un kāpēc?
6. Pievienojiet daļu augu eļļas.
Sākoties 2025.gadam daļa dīzeļauto CSDD tehniskajā apskatē var palikt bez ”skates”
7. Masu izmaisa.
8. Pievienojiet miltus.
Iesaku visiem vispirms izsijāt miltus pirms pievienošanas mīklai. Kūka būs vēl krāšņāka un maigāka. Gatavajai mīklai jābūt gaisīgai un apjomīgai. Tas var izrādīties šķidrs vai varbūt vidēji biezs. Tas viss ir atkarīgs no miltu kvalitātes.
9. Āboli jānomizo un jāizņem serdes, izņemot sēklas.
Mizu noņemt vispār nav nepieciešams. Izlemiet paši.
Labāk ir dot priekšroku saldākām ābolu šķirnēm. Tie padarīs gatavo pīrāgu vēl garšīgāku. Bet pat tad, ja jūsu izvēle krita uz skābu ābolu šķirni, ceptiem izstrādājumiem būs patīkama saldskāba garša.
Tālāk seko ļoti būtisks solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk