Aizbiedē veiksmi: kādas rotaļlietas nevajadzētu karināt eglītē, sagaidot 2025. gadu

Jaunajā 2025. gadā Čūsku ir viegli sadusmot, tāpēc, ja ticat simboliem, tad visas rotaļlietas nevar karināt eglītē.

Līdz Koka Zaļās Čūskas gada sākumam palikuši tikai divi mēneši. Austrumu kultūrā čūska tiek uzskatīta par gudru, diplomātisku simbolu. Radījums ir ļoti prasīgs un neļauj sevi ilūzijām. 2025. gada elements – koks simbolizē izaugsmi un attīstību.

Zaļā krāsa simbolizē mieru. Lai nesadusmotu Čūsku un neatbaidītu veiksmi, dzīvoklim vajadzētu īpaši iekārtot Jaunajam gadam.

Kādas rotaļlietas nedrīkst karināt uz Ziemassvētku eglītes?

Koka čūska necieš konkurenci, tāpēc rotaļlietas citu dzīvnieku formā to saniknos.

Viņas krāsa 2025. gadā ir zaļa, kas runā par mieru. Tāpēc spilgtas, rotaļlietas jāatstāj vēl vienam Jaunajam gadam. Piemēroti ir bēša, pelēka, zaļa dekorācija.

Nepārslogojiet Ziemassvētku eglīti ar mākslīgo dekoru. Piemēram, sniega imitācija, plastmasas rotaļlietas, mākslīgie ziedi. Zaļā čūska personificē pašu dabu, tāpēc dodiet priekšroku dabīgiem materiāliem.

Čūskai nepatīk asi priekšmeti, tie ir saistīti ar agresiju. Maigums un apaļums ir ideālas formas.

Lasi vēl: Nekad nenovietojiet spoguli šajās vietās

Jums nevajadzētu sadusmot Čūsku ar raudošām sejām, galvaskausiem, zirnekļiem un citiem priekšmetiem, kas nes negatīvu enerģiju. Tie piesaistīs jūsu mājām neveiksmi.

Kastītē jāatstāj arī uguns simboli, jo Čūska mīl ūdeni.

Kā izrotāt savu māju Jaunajam gadam

Lai izrotātu savu māju, eksperti iesaka izvēlēties vienu mierīgu krāsu, vēlams kādu zaļu nokrāsu. Un dažiem akcentiem izmantojiet otro krāsu. Jūs varat pievienot mirdzumu un zeltu.

Mājas dekorēšanai labāk izvēlēties koka figūriņas, akmeņus, zarus. Čūskai patīk spīdēt, tāpēc logus ir vērts izrotāt ar lietu. Durvis vēlams dekorēt ar dabīgiem skujkoku zariem.

Dāvanas noteikti jānoliek zem egles. Tad gads būs finansiāli plaukstošs. Zem egles var novietot arī vēlmju kastīti.

Lasi vēl: Sīpolus vairs nepērku: Gladiolu bērni palīdzēja no nekā izveidot sulīgu puķu dārzu (Metode slinkiem dārzniekiem)

Ja Čūskai patīk mājas dekorēšana, tad tā piepildīs ģimenes sapņus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment