Aktrise Jekaterina Frolova izvēlas Toyota hibrīdu (VIDEO)

Jekaterina Frolova ir aktrise Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, kura ir piedalījusies arī dažādos filmu un TV projektos. Darba ietvaros viņai bieži nākas braukt pa Rīgu. Un, braucot ar Toyota hibrīdu, viņa var nobraukt līdz pat 50% elektrorežīmā. Efektīvi un turklāt videi draudzīgi!

Skaties video:

 HIBRĪDA PRIEKŠROCĪBAS

Dubultā jauda

Toyota hibrīda-elektriskie transportlīdzekļi ir aprīkoti ar benzīna un elektrisko dzinēju, apvienojot labāko no abām pasaulēm.

Braukšanas komforts

Braukšana hibrīdautomobilī ir relaksējoša. Tā salons ir kluss, paātrinājums – vienmērīgs un videi draudzīgs. Nekādu kompromisu attiecībā uz braukšanas komfortu un sirdsmieru.

Nav nepieciešams pieslēgt rozetei

Toyota benzīna-elektriskajam hibrīdam nepiemīt klāsta problēmu. Hibrīda akumulators uzlādējas braukšanas vai bremzēšanas laikā, tāpēc to nevajag uzlādēt no ārējā avota.

Saudzīgs pret apkārtējo vidi

Rūpes par apkārtējo vidi ir mūsu prioritāte. Braucot elektrorežīmā, Toyota hibrīda-elektriskie transportlīdzekļi neizdala nekādas emisijas.

Draudzīgs “maciņam”

Benzīna-elektriskais dzinējs nozīmē zemāku degvielas patēriņu, kas savukārt nozīmē mazāk tēriņu. Uzturēšanas un apkopes izmaksas ir zemas, jo hibrīda piedziņas detaļas, piem., hibrīda akumulators, nav jāapkopj. Turklāt Toyota hibrīdiem ir izcila reputācija. Tie ir ilgtermiņa ieguldījums ar augstu kvalitāti. Kā arī sirdsmieru sniedz 5 gadu/100 000 km garantija.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment