Visticamāk, ka ļaunākais, ko dzert, ir alus. Tāpat arī tumšie dzērieni ir diezgan slikti.
“Sarkanvīns dažreiz atstāj daudz sliktāku ietekmi nekā baltvīns,” saka eksperte Inove.
Dzerot lētākus vīnus, tu parasti samaksā daudz augstāku cenu. “Lētajos vīnos ir daudz visādu preteklību, kas nākamās dienas paģiras padara vienkārši šausmīgas,” stāsta Londonas medicīnas skolas profesors Rodžers Korders.
Šampanietis asinīs uzsūcas daudz ātrāk nekā citi alkoholiskie dzērieni (kas notiek oglekļa dioksīda dēļ). Un tieši tamdēļ arī paģiras ir trakākas.
Lasi vēl: Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari
Eksperte Inove pirms un pēc alkohola lietošanas iesaka dzert kokosriekstu ūdeni, jo tā sastāvā ir daudz kālija un elektrolītu.
Lūk, apkopojums:
Ja vēlies vieglākas paģiras, dzer:
degvīnu, džinu, tekilu;
baltvīnu;
dzer daudz ūdens alkohola uzņemšanas laikā.
Ja nevēlies smagas paģiras, izvairies no:
alus;
sarkanvīna;
tumšajiem alkoholiskajiem dzērieniem;
šampanieša.
Avots: dailymail.co.uk
Nu gan muļķības, džins rada visbriesmigakas paģiras kādas var būt!
Snabis un baltviins varbuut arii neizraisa pagiras, bet Manu kungi kairina noteikti, vemsana garanteeta..
Divas,trīs glāzes degvīna un smagas paģiras garant€tas.Man šis padoms galīgi garām.Pudele šampanieša nerada nekādas sekas.Tā ka nevajag gvelzt mulķības.Katrs pats zin ko dzert un cik.