Visticamāk, ka ļaunākais, ko dzert, ir alus. Tāpat arī tumšie dzērieni ir diezgan slikti.
“Sarkanvīns dažreiz atstāj daudz sliktāku ietekmi nekā baltvīns,” saka eksperte Inove.
Dzerot lētākus vīnus, tu parasti samaksā daudz augstāku cenu. “Lētajos vīnos ir daudz visādu preteklību, kas nākamās dienas paģiras padara vienkārši šausmīgas,” stāsta Londonas medicīnas skolas profesors Rodžers Korders.
Šampanietis asinīs uzsūcas daudz ātrāk nekā citi alkoholiskie dzērieni (kas notiek oglekļa dioksīda dēļ). Un tieši tamdēļ arī paģiras ir trakākas.
Lasi vēl: Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari
Eksperte Inove pirms un pēc alkohola lietošanas iesaka dzert kokosriekstu ūdeni, jo tā sastāvā ir daudz kālija un elektrolītu.
Lūk, apkopojums:
Ja vēlies vieglākas paģiras, dzer:
degvīnu, džinu, tekilu;
baltvīnu;
dzer daudz ūdens alkohola uzņemšanas laikā.
Ja nevēlies smagas paģiras, izvairies no:
alus;
sarkanvīna;
tumšajiem alkoholiskajiem dzērieniem;
šampanieša.
Avots: dailymail.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- Kad man bija 70, paliku bez jumta virs galvas. Vērsos pie bērniem pēc palīdzības, bet no viņiem sagaidīju pilnīgi ko cituby Rinalds Bergmanis
- Meita paziņoja, ka grasās precēties: bet kā lai es ļauju viņai kļūt par tāda vīrieša sievuby Rinalds Bergmanis
- Jauno kāpostu un siera sacepums – veselīga sezonas recepteby Anete Vītola