Visticamāk, ka ļaunākais, ko dzert, ir alus. Tāpat arī tumšie dzērieni ir diezgan slikti.
“Sarkanvīns dažreiz atstāj daudz sliktāku ietekmi nekā baltvīns,” saka eksperte Inove.
Dzerot lētākus vīnus, tu parasti samaksā daudz augstāku cenu. “Lētajos vīnos ir daudz visādu preteklību, kas nākamās dienas paģiras padara vienkārši šausmīgas,” stāsta Londonas medicīnas skolas profesors Rodžers Korders.
Šampanietis asinīs uzsūcas daudz ātrāk nekā citi alkoholiskie dzērieni (kas notiek oglekļa dioksīda dēļ). Un tieši tamdēļ arī paģiras ir trakākas.
Lasi vēl: Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari
Eksperte Inove pirms un pēc alkohola lietošanas iesaka dzert kokosriekstu ūdeni, jo tā sastāvā ir daudz kālija un elektrolītu.
Lūk, apkopojums:
Ja vēlies vieglākas paģiras, dzer:
degvīnu, džinu, tekilu;
baltvīnu;
dzer daudz ūdens alkohola uzņemšanas laikā.
Ja nevēlies smagas paģiras, izvairies no:
alus;
sarkanvīna;
tumšajiem alkoholiskajiem dzērieniem;
šampanieša.
Avots: dailymail.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- “Pārrāvuma” straumes Baltijas jūrā nepazūd: meteorologs Toms Bricis nosauc bīstamākās peldvietas Latvijāby Laura Andersone
- Čemodānu liek tieši vannas istabā: kāpēc tā dara pieredzējuši tūristiby Sandra Vīgante
- Mazajam princim Džordžam pēc nedēļas būs jāsāk ievērot skarbu monarhu tradīciju: neviens par to nav sajūsmāby Laura Andersone