Alla Pugačova demonstrē, kā izskatās viņas mājoklis Izraēlā; Īpaši iespaidīgs ir mājas pagalms

Tikai patiesi spēcīgs cilvēks spēj pamest visu, kas ir pazīstams un dārgs, lai spertu soli nezināmā nākotnē. Mēs bieži pieķeramies saviem ieradumiem un lietām, kas mums ir svarīgas, un negribam no tām atteikties.

Tomēr Zvaigžņu ģimenei nācās atstāt savu mantību un īpašumus dzimtenē, lai uzsāktu jaunu dzīvi svešā villā. Tagad Pugačovas māja izskatās pavisam citādi nekā agrāk.

Šodien pievērsīsim uzmanību tam, kā mūsu “kaimiņu” mentalitāte atšķiras no ārzemnieku. Šīs atšķirības ir redzamas gan viņu uzvedībā, gan mājokļu iekārtojumā.

Lasi arī: Tik garšīgas olas nebiju ēdusi. Vienkāršas, vieglas brokastis un ātra recepte katram rītam

Pugačovas māja

Alla Pugačova bija ne tikai skatuves primadonna, bet arī sekoja savam, grūti izcīnītajam ceļam. Viņas ekstravagantais stils un izaicinājumi sabiedrībai un kolēģiem padarīja viņu par unikālu personību. Pugačovas izsmalcinātība izpaudās arī viņas pils interjerā, kur viņa dzīvoja kopā ar Maksimu Galkinu. Atgādinām, ka pēc apprecēšanās Pugačova pārcēlās uz sava piektā vīra pili Grjazi ciemā.

Pēc kārtējās reizes oficiāli paziņojot par karjeras beigām, Primadonna mierīgi apmetās uz dzīvi un audzināja savus dvīņus.

Alla Pugačova dzīvoja savā dzimtenē, pametot māju tikai tad, kad devās uz zvaigžņu pasākumiem. Viņa vienmēr bija “īpaša” persona šajos pasākumos. Visas viņas nepieciešamās lietas laimīgai dzīvei bija pieejamas viņas personīgajā teritorijā – pilī, kas aizņēma divus hektārus zemes un trīs tūkstošus kvadrātmetru platību.

 

Mājas teritorijā bija savs mežs, atpūtas zona, teātris un citi elementi. Pils interjers bija noformēts, ņemot vērā cara pils dizainu – augstie apgleznotie griesti, kristāla lustras un grezna apdare. Telpās atradās arī statujas, Henrija II bruņas un antikvāras dabīgā koka mēbeles.

Mājas plānojums ietver plašas viesu zonas, kur Pugačova var uzņemt viesus un rīkot pasākumus. Ir iespējams, ka mājoklī ir speciālas telpas, piemēram, mājas kinozāle, mūzikas istaba vai studija, kur viņa var veikt radošu darbu un uzņemt draugus un kolēģus. Alla Pugačovas mājoklis Grjazi ciemā ir simbols viņas panākumiem un dzīves stilam, apvienojot greznību, komfortu un funkcionalitāti, kas atbilst viņas statusam kā vienai no Krievijas lielākajām mūzikas ikonām.

Bet kā ir tagad? Uzzini kā dīva dzīvo tagad (ar FOTO)

 

Kur tagad dzīvo Alla Pugačova

 

Šobrīd Alla Pugačova un Maksims Galkins uzturas Maksima brāļa Kesārijas villā. Šis zvaigžņu pāris izvērtē domu par savu nekustamā īpašuma iegādi.

Šeit ir pavisam atšķirīga pieeja mājokļu iekārtojumam, kur Izraēlā ir parasti minimālistisks dizains, nevis pārāk greznas mājas, kā tas bieži sastopams citur. Tas atspoguļo mūsdienīgo stilu, kas raksturīgs šai valstij.

Mājas interjerā dominē gaišas krāsas, gan sienās, gan mēbelēs. Grīdā izmantots lamināts, un uz tā novietoti balti paklāji. Logiem ir biezi aizkari, kas kalpo kā aizsargs no spilgtās Izraēlas saules.

Šeit apkārtne nav tik eleganta kā dzimtenē. Pie mājas ir tikai neliels zemes gabals, kurā atrodas mazs baseins un vieta atpūtai. Neskatoties uz karstumu, vietējie iedzīvotāji priecājas par zaļumiem – tāpēc zāliens vienmēr ir zaļš un labi kopts, un ap perimetru izvietoti dažādi eksotiski koki un krūmi.

Pašlaik Alla rūpējas par bērniem, sevi un mācās ebreju valodu, kamēr Maksims pastāvīgi ir turnejās, lai pelnītu naudu savai mājai Izraēlā.

Kesārija ir bagāta ar vēsturi, jo tā tika dibināta Hēroda Lielā laikā un bija svarīga romiešu pilsēta. Pilsētas drupas, ieskaitot amfiteātri un akveduktus, piesaista daudzus tūristus un kultūras entuziastus.

 

Kesārija ir pazīstama ar savām luksusa mājām, lieliem zemesgabaliem un augstvērtīgiem nekustamajiem īpašumiem. Daudzi no mājokļiem atrodas tieši pie Vidusjūras, piedāvājot brīnišķīgu skatu uz jūru un piekļuvi privātām pludmalēm.

Šajā apgabalā dzīvo daudzi veiksmīgi uzņēmēji, politiķi un sabiedrībā zināmi cilvēki. Tā kā tā ir ekskluzīva dzīvesvieta, tajā ir droša vide un augsts dzīves līmenis. Kesārija piedāvā modernu infrastruktūru ar kvalitatīviem ceļiem, izglītības iestādēm, sporta centriem un citiem pakalpojumiem. Tā ir arī vieta, kur atrodas Izraēlas Golfa klubs, kas ir populārs starp golfa entuziastiem.

Netālu no Kesārijas atrodas augsto tehnoloģiju uzņēmumi un industrijas parki, kas piedāvā daudzas darba un biznesa iespējas. Tuvums lielajiem pilsētas centriem, kā Telavivai un Haifai, padara Kesāriju par izdevīgu vietu dzīvošanai.

Pēc aptuveniem aprēķiniem, īpašumi Kesārijā maksā vairākus miljonus dolāru.’

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment