Allas Pugačovas draugs atklāj detaļas par Primadonnas meitas bērnību, ko viņa nožēlo līdz asarām

 

Tolaik Pugačova pilnībā bija pievērsta savam profesionālajam darbam, kamēr Kristīne lielāko daļu laika pavadīja pie vecmāmiņas. Ja būtu iespējams pagriezt laiku atpakaļ, iespējams, ka Pugačova veltītu vairāk uzmanības savai meitai Kristīnei.

Šī atzīšana nav viegla, un ar nožēlu jāpieņem, ka laiku atpakaļ pagriezt nav iespējams, tāpēc ir jāpieņem esošā situācija un jāfokusējas uz ģimenes vērtībām.

Turklāt šobrīd Allai Pugačovai ir Garijs un Liza, kuri ir ļoti gudri un katru dienu apgūst jaunas lietas, bet Primadonna viņiem sniedz nepieciešamo atbalstu. Šī sieviete ir ieguvusi tās sajūtas, kuras viņai agrāk trūka.

Troickis ir pārliecināts, ka nekas nevarēs izjaukt Pugačovas iegūto laimi, un ir labi, ka viņa beidzot ir to atradusi, pat ja tas notika tik vēlu. Citiem vārdiem sakot, Allas Pugačovas daiļradi varēs baudīt tikai viņas cienītāji, izmantojot vecos ierakstus, jo uz skatuves viņu vairs diezvai redzēsim.

Kristīnas bērnība

Atgādināsim, ka Pugačovas vecākā meita ir dzimusi viņas laulībā ar lietuviešu aktieri Mikolasu Orbakasu. Tomēr vecāki izlēma iet katrs savu ceļu divus gadus pēc meitas piedzimšanas. Tajā laikā topošā Primadonna kāpa mūzikas olimpa kalnā, tāpēc viņa retāk varēja būt kopā ar meitu.

Mēs ar lielām cerībām gaidām, ka Garijs un Liza būs daudz biežāk kopā ar saviem vecākiem. Ceram, ka bērniem būs iespēja izbaudīt laimīgu un bezrūpīgu bērnību, jo viņi to pilnībā ir pelnījuši.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment