“Annas saldā pietura” dalās ar savu vismīkstāko mafinu recepti – sastāvdaļas viegli pieejamas, pagatavošana vienkārša


Attēlam ilustratīva nozīme

Atklāšu savu vismīļāko mafinu recepti. Sanāk visi mīkstākie kēksiņi un visas sastāvdaļas, lai pagatavotu man liekas ir jebkuram mājās

Man šeit ir sagatavotas formiņas kēksiņiem. Cepeškrāsni uzsildīt uz 180 grādiem varētu tur 175 līdz 180 grādiem. Es cepšu 180 grādiem. Man likās, ka tik maigi kēksiņi eksistē tikai no maisījumiem. Jo es strādāju vienā kafejnīcā un tur bija tie gatavie maisījumi. Mēs laikam sajaucām tikai ar olām un viņi bija ļoti pufīgi, bet izrādās, ka tādas var uztaisīt arī vienkārši tu pats mājās no tādām pamata sastāvdaļām.

Vajadzīgs sviests istabas temperatūrā mīksts, cukurs, 2 olas, vaniļas cukurs, milti un piens. Un viss. Precīzas sastāvdaļas atradīsi teksta beigās. Mīkstu, istabas temperatūras, sviestu saputo ar cukuru un nedaudz vaniļas cukuru līdz tādām gaisīgam. Man ir viena tējkarote vaniļas cukura. Vienkārši saputosiet to visu līdz baltām putām.

To noteikti var izdarīt ar parasto lēmuma slotiņu var būt nedaudz ilgāk būs, jo viņu principā nevajag baigi saprotot. Tīri lai tas cukurs ar sviestu ir tāds paliek gaišāks. Pievienojam pa vienai oliņai, 2 olas. Olām obligāti jābūt temperatūrā. Stipri ļoti vēlams, jo lai nesapārslojas sviests lai nav dažādas, atšķirīgas temperatūras sviestam ar olām, tāpēc vēlams ir, lai istabas temperatūra abiem.

Vispār šis viss process un visas sastāvdaļas vienkārši tiešām ļoti vienkāršas, es vienmēr īstenībā saka, tas ir viss ļoti vienkārši elementāri, bet man tā liekas. Mēs ļoti ceram, ka tie, kuri gatavo pēc manām receptēm, viņiem arī tā likās un beigās saka: “ o jā īstenībā baigi vienkārši.”

Mums vajag iemaisīt miltus un pienu. Sāksim ar to, kad mēs sākam ar miltu maisījumu, un mēs visu procesu beidzam ar miltu maisījumu. Respektīvi, tas viss notiek pamīšus. Sākumā sākam ar miltiem, piens – milti, piens – milti un nobeidzam ar miltiem, līdz šis viss ir samaisījies. Starp citu, šeit man ir milti ar pusotru tējkaroti cepamo pulveri.

 

Lasi vēl: Īrēju vecu un piekrāmētu dzīvokli Mežciemā, tad kad biju pilnībā to iztīrījusi man paziņoja, ka jāizvācas

Milti- piens, milti – piens un tā pamīšus mēs pievienojam. Ar rokām maisot tas būs nedaudz ilgāk, bet ar mikseri tas ir vispār 3 2 1 un gatavs. Ai cik gaisīgi un gardi. Šādi izskatās tā masa. Beigās jūs varat pievienot saldētas ogas, avenes, upenes, mellenes, kas garšo. Tā var būt arī šokolāde, šokolādes gabaliņus. Un kēksiņi izveidosies vēl garšīgāki.

VIDEO:

Vieglam skābumiņam, lai nav nekādi super saldie. Ņemu šādas papīra rozā formiņas un es caur konditorejas maisiņu viņus sapildīšu, tā būs man vieglāk nosmērēt papīra formā, jo cepoties, ja būšu kaut kur mīkla, viņa piecepsies un nebūs skaists tas papīrs.

Tāpēc tā uzmanīgi čik, čik un viss būs tīrs un skaists. Šāda tūtiņa man sanāk un es vienkārši pildīšu iekšā. Līdz pašai augšai nē, jo tas viss vēl celsies.2/3 pareizi būtu laikam nosaukt. Lai cik daudz mums vajag. Pilnīgi jūtu cik tas būs garšīgi.


Attēlam ilustratīva nozīme

Lasi vēl: Vīrietis no Rīgas dalās pieredzē kā Bolt Drive dabūjis samaksāt sodu 349EUR apmērā – esiet zinoši

Sastāvdaļas:

Sviests 120g
Cukurs 150g
Vaniļas cukurs tējkarote
Milti 190g
Cepamais pulveris pus otra tējkarote
Piens 120 ml

Šeit man sanāca 8 lielie, bet varat cept tajās mazajās formās. Tad jums sanāks vairāk. Un liekam cepties 180 grādos uz kādām 20 – 25 līdz pus stundai. Es nezinu, es vienmēr skatos vienmēr vizuāli, ja viņi ir brūni, iespraužot irbulīti, viņš iznāk sauss, viss ir gatavs, galvenais nepārcept, lai viņi būtu tādi mitri, garšīgi.

Pilnu video ar apmācību varat noskatīties šeit:

 

@annassaldapietura

Klasiskie vaniļas kēksiņi 🧁 Sastāvdaļas : Sviests 120g Cukurs 150g Vaniļas cukurs tējkarote Milti 190g Cepamais pulveris pus otra tējkarote Piens 120ml Cepam 175-180 grādu temperatūrā līdz zeltaini brūni 🧡 #annassaldaapietura #kēksiņi #recepte #gatavomājās #muffins

♬ original sound – annassaldaapietura