Apbrīnojami veidi, kā fokusēties un izvairīties no nomācošā negatīvisma – iegaumē #5!

image

“Negatīvi domājoši cilvēki redz grūtības katrā iespējā, bet pozitīvi domājoši – iespēju katrās grūtībās.” 

Šis citāts perfekti atspoguļo praktiski ikviena cilvēka skatījumu uz dzīvi – daži izvēlas pirmo variantu, daži otro. Tomēr mēs visi apzināmies, ka vieglāk ir dzīvot ar optimistisku skatījumu uz dzīvi.

Mēs visu laiku cenšamies fokusēties uz to, kas ir pareizi un kas nē, tomēr nav nekādu terminu, kas noteiktu to, kas ir pareizs un kas nē. Pareizi dzīvot ir dzīvot tā, kā tu pats jūties labi, rūpēties par sevi un citiem, darīt sevi un citus laimīgus – ja mēs visi dzīvotu pēc šādas pieejas, tad dzīve ātri vien kļūtu daudz pozitīvāka, un arī apkārtējā aura noteikti uzlabotos.

Mēs tev piedāvāsim ieteikumus, kas palīdzēs atbrīvoties no uzkrātā negatīvisma un fokusēties uz to, kas dzīvē ir patiešām svarīgs un kas palīdzēs fokusēties uz tiešām svarīgajām lietām, nevis nenozīmīgiem sīkumiem.

Lasi vēl: Iedvesmojoši! Kā drosmīgs puisis, par spīti vēzim, saglabā pozitīvismu

Šķir lapu tālāk, lai lasītu padomus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment