Apstāties ir teju neiespējami – 2 kartupeļi un bietes, visu samaisa un gardums gatavs

4. Pievieno  vistas olu.

5. Pievienojiet miltus un samaisiet produktus.

Ja vēlaties, mīklai varat pievienot zaļumus.

6. Pannā uzkarsē augu eļļu.

Lasi vēl: Mēs apgriežam rozes rudenī, lai tās krāšņi ziedētu vasarā: pamatnoteikumi veiksmīgam rezultātam

7. Ar karoti liek mīklu un veido pankūkas.

8. Pagatavojiet pankūku uz mērenas uguns.

9. Apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.

Ēdienu iesaku pasniegt ar skābo krējumu, vai arī pankūkām varat pagatavot pikantu mērci. Var ar skābo krējumu vai dabīgo jogurtu, maltus piparus un nedaudz ķiploku.

Recepte patiesībā ir ļoti vienkārša, taču tā ir tās priekšrocība – tā ir vienkārša, apmierinoša un, pats galvenais, veselīga. Bietes satur daudz vitamīnu. Neskatoties uz to, ka dārzenis tiek pasniegts termiski apstrādājot, lielākā daļa tajā esošo uzturvielu tiek saglabāta.

Produktu saraksts:

· bietes – 1 gab.;
· kartupeļi – 2 gab.;
· sīpols – 1 gab .;
· ola – 2 gab.;
· milti – 3 ēd.k.;
· sāls un garšvielas pēc garšas.
Mērcei:
· skābs krējums – 2 ēd.k.;
· dilles – ½ ķekars;
· ķiploki pēc garšas;
· sāls.

Labu apetīti!