4. Pievieno vistas olu.
5. Pievienojiet miltus un samaisiet produktus.
Ja vēlaties, mīklai varat pievienot zaļumus.
6. Pannā uzkarsē augu eļļu.
Lasi vēl: Mēs apgriežam rozes rudenī, lai tās krāšņi ziedētu vasarā: pamatnoteikumi veiksmīgam rezultātam
7. Ar karoti liek mīklu un veido pankūkas.
8. Pagatavojiet pankūku uz mērenas uguns.
9. Apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Ēdienu iesaku pasniegt ar skābo krējumu, vai arī pankūkām varat pagatavot pikantu mērci. Var ar skābo krējumu vai dabīgo jogurtu, maltus piparus un nedaudz ķiploku.
Recepte patiesībā ir ļoti vienkārša, taču tā ir tās priekšrocība – tā ir vienkārša, apmierinoša un, pats galvenais, veselīga. Bietes satur daudz vitamīnu. Neskatoties uz to, ka dārzenis tiek pasniegts termiski apstrādājot, lielākā daļa tajā esošo uzturvielu tiek saglabāta.
Produktu saraksts:
· bietes – 1 gab.;
· kartupeļi – 2 gab.;
· sīpols – 1 gab .;
· ola – 2 gab.;
· milti – 3 ēd.k.;
· sāls un garšvielas pēc garšas.
Mērcei:
· skābs krējums – 2 ēd.k.;
· dilles – ½ ķekars;
· ķiploki pēc garšas;
· sāls.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Ko par sievietes raksturu var pastāstīt vārda pirmais burts
- “Gmail” nāk klajā ar satraucošām ziņām – nozagtas miljoniem paroles: padoms, kā pārbaudīt, vai tava parole ir drošībā
- Pīrādziņi no mīkstas mīklas — samaisu tikai ar karoti
- 7 seni tautu ticējumi, ko nedrīkst darīt Helovīna dienā, lai neveiksmes neienāk jūsu mājās un ģimenē
- Spāniete salīdzina bērnudārzus: “Latvijā pilnīgi viss ir savādāk nekā pie mums Spānijā, pat bērni”












