Cepšanas beigās es pārklāju ar foliju, lai čipsi pārāk neapbrūnētu.
Pasniedziet karstu ar savu iecienītāko mērci un izbaudiet kraukšķīgo tekstūru un neticamo garšu!
Viena no iespējām ir jogurta mērce ar garšvielām. Vienkārši sajauciet dabīgo jogurtu ar sasmalcinātu zaļo sīpolu, ķiploku, citrona sulu un šķipsniņu sāls. Šī mērce piešķirs vieglumu un svaigumu un būs lielisks papildinājums kraukšķīgiem mājputnu gaļas ēdieniem.
Vēl viena apetīti rosinoša iespēja ir medus sinepju mērce. Šajā gadījumā jums būs jāsajauc medus, Dižonas sinepes un nedaudz olīveļļas. Šai mērcei ir salda garša, kas lieliski kontrastē ar vistas filejas sāļo kraukšķīgumu. Var pievienot nedaudz ābolu sidra etiķa, lai piešķirtu vieglu skābumu. Šī mērce ir iecienīta.
Lasi vēl: Cik minūtes nepieciešams, lai uzsildītu dzinēju atkarībā no gaisa temperatūras: izmērīju un pastāstu
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Izslēdzu šo funkciju — tagad telefonu lādēju tikai reizi nedēļā: viena iestatījuma dēļ tiek iztērēta visa baterijas uzlādeby Sandra Vīgante
- Cik ilgi var darbināt auto motoru tukšgaitā bez sekām: mehāniķa atbildeby Rinalds Bergmanis
- “Negribat pastāstīt, kur dodaties?”: pastāstu, kāpēc likumsargi arvien biežāk jautā, kur dodas vadītājsby Sandra Vīgante