Cepšanas beigās es pārklāju ar foliju, lai čipsi pārāk neapbrūnētu.
Pasniedziet karstu ar savu iecienītāko mērci un izbaudiet kraukšķīgo tekstūru un neticamo garšu!
Viena no iespējām ir jogurta mērce ar garšvielām. Vienkārši sajauciet dabīgo jogurtu ar sasmalcinātu zaļo sīpolu, ķiploku, citrona sulu un šķipsniņu sāls. Šī mērce piešķirs vieglumu un svaigumu un būs lielisks papildinājums kraukšķīgiem mājputnu gaļas ēdieniem.
Vēl viena apetīti rosinoša iespēja ir medus sinepju mērce. Šajā gadījumā jums būs jāsajauc medus, Dižonas sinepes un nedaudz olīveļļas. Šai mērcei ir salda garša, kas lieliski kontrastē ar vistas filejas sāļo kraukšķīgumu. Var pievienot nedaudz ābolu sidra etiķa, lai piešķirtu vieglu skābumu. Šī mērce ir iecienīta.
Lasi vēl: Cik minūtes nepieciešams, lai uzsildītu dzinēju atkarībā no gaisa temperatūras: izmērīju un pastāstu
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas
- Pagatavoju 6 litrus lieliska veļas mazgāšanas līdzekļa gandrīz par velti: lēti un efektīvi
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs