Ar jaunajiem Bi-LED priekšējiem lukturiem redzi 30 metrus tālāk

led_avensis

Modernā LED lukturu tehnoloģija piešķir Avensis pamanāmu izskatu un papildus skaistajai ārienei nodrošina arī lielisku nakts apgaismojumu.

Bi-LED priekšējie lukturi – spilgtāko lukturu gaisma ir pat par 30 metriem dziļāka nekā halogēna lukturiem. Vienlaicīgi LED lukturi izmanto mazāk enerģijas.

LED dienas gaitas lukturi – pamanāmi LED dienas gaitas lukturi ļaus citiem Tevi vienmēr ieraudzīt un piešķirs jaunā Avensis izskatam pabeigtību.

Priekšējie miglas lukturi ar līkuma izgaismošanas funkciju – plašā diapazona miglas lukturi palīdz manevrēt līkumos un zemākā ātrumā.

LED aizmugures lukturi – stilīgo jauno aizmugures lukturu komplektā ietilpst jauni V formas aizmugures lukturi ar LED joslām, LED bremžu lukturi un LED miglas lukturi.

yrwh

TOYOTA SAFETY SENSE DROŠĪBAS SISTĒMU KOMPLEKTS

Toyota Safety Sense palīdz novērst riskantas situācijas un nodrošināt Tavu un Tavu līdzbraucēju drošību: sadursmes novēršanas sistēma ar kameru un lāzera sensoriem skenē priekšā esošos transportlīdzekļus, veicinot sadursmes novēršanu vai tās seku samazināšanu; brīdinājums par izbraukšanu no joslas ziņo par nejaušu novirzi no braukšanas joslas; automātisko tālo gaismu funkcija pārslēdz lukturus, lai braukšana naktī būtu drošāka, un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma ataino konkrētas ceļa zīmes automobiļa TFT ekrānā. Pateicoties šīm aktīvās drošības sistēmām, Toyota Safety Sense veicina sadursmes draudu samazināšanos, kā rezultātā braukšana ir drošāka.

Sadursmes novēršanas sistēma:

Rakstu iesaka –  favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment