Ar kurām zvaigžņu zīmēm Vanga neesot strādājusi – viņai pret šiem cilvēkiem esot bijusi īpaša bijība

 

Īpaša enerģija, veiksmes un neizpratnes sajaukums, kā arī pat dusmas – tā, pēc Vangas domām, raksturo cilvēkus, kas dzimuši zem noteiktām zvaigžņu zīmēm.

Šīs trīs zīmes viņā izraisīja īpašas bailes un piesardzību. Mēģināsim noskaidrot cik daudz patiesības tajā ir un kuras ir šīs zīmes.

 

Te gan vietā pieminēt, ka daudz informācijas, kas mūsdienās izskan par slaveno sievieti, ir viņas sekotāju interpretācijas. 

Lasi arī: Mēness kalendārs dārzkopjiem no 19. līdz 25. augustam: kas obligāti jādara

Sen jau ir pagājuši tie laiki, kad daudzi centās nokļūt pasaules slavenākās zīlnieces uzņemšanā, taču ne visiem tas izdevās.

Izšķirošais faktors nebija ne statuss, ne veiksme – ja Vanga nolēma atteikt, tam bija nopietni iemesli, kas balstījās uz viņas personīgajām sajūtām. Starp tiem, kuriem viņas durvis palika aizvērtas, bija daudz šo trīs noslēpumaino  zīmju pārstāvju.

 

Vanga apliecināja: zem šajās zvaigznēs dzimušajiem piemīt īpašs magnētisms, ko var saukt par varas un muļķības sajaukšanas mākslu. Patiešām, viņu likteņi šķita īpaši mulsinoši un neparedzami, piepildīti gan ar gaišām perspektīvām, gan tumšām ēnām. Vanga savās prognozēs bieži  vairījusies viņus pat pieminēt, cenšoties nepiesaistīt šīs noslēpumainās trijotnes uzmanību.

Tādējādi šīs trīs zīmes Vangai palika kas vairāk nekā tikai zvaigžņu simboli – tās kļuva par noslēpumainu un baiļu objektu, ar ko viņa nebija gatava saskarties.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni ir Zvaigžņu zīme, par kuru Vanga uzskatīja, ka to sargā augstākās varas. Būdami maģiska mīkla, ko apvij noslēpumaina aura, viņi spēj raisīt apbrīnu un cieņu citos. Acīmredzot tāpēc zīlniece centās izvairīties no darba ar šīm noslēpumainajām personām.

Lai nolasītu Skorpiona domas vai uzzinātu viņa likteni, nepieciešams daudz laika un pacietības. Galu galā it kā kaut kas neļauj jums iekļūt viņu galvā, atklāt visus viņu noslēpumus un mistērijas. Iespējams, tas ir saistīts ar to, ka Skorpioniem piemīt unikāla spēja hipnotizēt apkārtējos. Nemanāmi un efektīvi viņi spēj ietekmēt apkārtējos cilvēkus, un tie ne uzreiz saprot, cik lielā mērā viņi ir viņu varā.

Apņēmīgi, mērķtiecīgi un harizmātiski Skorpioni bieži kļūst par līderiem. Viņi lieliski spēj manipulēt ar citiem, viņiem piemīt viltība un inteliģence. Strīdā ar viņiem nav iespējams uzvarēt – viņi vienmēr atradīs veidu, kā apiet jebkādus šķēršļus. Tomēr aiz šīm īpašībām var slēpties viņu egoistiskā un stingrā puse, kas ļauj viņiem sasniegt savus mērķus ar jebkādiem līdzekļiem.

Skorpioni ir pretrunu pilnas personības, kuru katra rīcība un lēmums atspoguļo viņu sarežģīto un noslēpumaino dabu.

Vīra mīļākā zupa – nevis zupa, bet brīnums; Tā saka visi, kas to izmēģina un to ir viegli pagatavot

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis ir zīme, kurai piemīt neparastas spējas un mistiska veiksme. Viņām it kā piemīt intuīcija, kas palīdz paredzēt nākotni un izvairīties no nepatikšanām. Viņu noslēpumainās enerģijas un neparedzamības dēļ Vanga centās izvairīties no komunikācijas ar šīs zīmes pārstāvjiem.

Atšķirībā no Skorpioniem Zivis nepiesaista apkārtējos ar savu hipnotisko harizmu, bet gan darbojas kā psihologi. Viņām piemīt apbrīnojamas spējas lasīt citu noskaņojumu un emocijas, un viņu padomus vienmēr novērtē draugi un ģimenes locekļi. Viņi izvēlas neizcelties pūlī, bet tajā pašā laikā vienmēr ir gatavi atbalstīt un palīdzēt.

Tomēr, ja Zivis nonāk konflikta vai naidīguma situācijā, tās var kļūt par viltīgiem un viltīgiem pretiniekiem. Viņu intrigas un sakari palīdz viņiem novirzīt pretinieka spēku un izvairīties no soda, vienlaikus saglabājot savu noslēpumaino dabu un neatklājot savas kārtis. Šādā veidā Zivis var kļūt gan par uzticamiem draugiem, gan bīstamiem pretiniekiem, viņu patiesie nodomi vienmēr paliek ēnā.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas, līdzīgi kā abas iepriekšējās Zodiaka zīmes, radīja zināmu piesardzību Vangai savas noslēpumainās dabas un spēcīgās enerģijas dēļ. Starp šīs zīmes pārstāvjiem daudziem piemīt pārdabiskās spējas, kas apgrūtina viņu domu un emociju izpratni un iedziļināšanos.

Atšķirībā no citām zīmēm Lauvām piemīt īpašs spēks, kuru tās ne vienmēr spēj kontrolēt. Viņu enerģija dažkārt atgādina haosu, kas viņu pozitīvās īpašības var pārvērst negatīvās. Lauvām piemīt spēks, neatlaidība un harizma, bet, ja viņiem neizdodas, viņi var iznīcināt visu sev apkārt. Sāpīgums un negatīva attieksme stingri iesēžas viņu sirdīs, un pat mazākais aizvainojuma mājiens var izraisīt emociju vētru.

Neraugoties uz savām grūtībām, Lauvas var gūt augstus panākumus dažādās jomās, piemēram, uzņēmējdarbībā, politikā un mākslā. Tomēr, lai to panāktu, viņiem ir nepieciešams līderis, kas palīdzēs pareizi virzīt viņu enerģiju. Pretējā gadījumā viņi var izšķērdēt savus resursus, pieļaujot kļūdas, kuru rezultātā visu zaudēs.

Kamēr Vanga uzskatīja Lauvas par spēcīgām un haotiskām, citi mistiķi un gaišreģi, piemēram, Volfs Mesings, īpašu uzmanību pievērsa Svaru, Auna un Ūdensvīra zīmēm, kurām viņš piedēvēja augstas psihiskās spējas un pareģoja tām panākumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment