Kā gatavot:
Dārzeņus nomizo un kartupeļus sagriež ripiņās un cukini sagriež kubiņos. Sasmalciniet ķiplokus. Cepiet cukīni atsevišķi 2-3 minūtes un kartupeļus ar ķiplokiem 5 minūtes no katras puses. Pannā virsū ar kartupeļiem liek saceptus cukīni.
Sakuļ olas ar sāli un pipariem un pārlej apceptajiem dārzeņiem. Pievieno timiānu un cep 10 minūtes uz vidējas uguns. Pasniedziet tortilju nedaudz atdzesētu uz liela šķīvja.
VIDEO:
Lasi vēl: Trakumsērga, stafilokoki: kā mājas kaķis var inficēt cilvēku
Labu apetīti.
Lai jums labi garšo.
Tevi noteikti interesēs
- Pasaules sīkākie dārgakmeņi: iepazīsti 5 suņu šķirnes, kas sver mazāk par kaķi
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas








