Tagad burciņā ieleju verdošu ūdeni līdz pašai augšai, lai visi arbūza gabaliņi būtu pārklāti ar ūdeni un pārklāju ar vāku, bet nepieskrūvēju. Es atstāju to pusstundu.
Tagad jums ir nepieciešams notecināt ūdeni no burkām. Tieši ar šo ūdeni es pagatavošu marinādi. Pievienoju vēl 80 ml vārīta ūdens, lai beigās man noteikti pietiktu marinējumam.
Man ir šādas sālījuma proporcijas uz trīs litru burku:
Cukurs – 3 ēd.k.
Sāls – 1 ēdamkarote.
Citronskābe – 1 tējk.
Es uzlieku marinādi uz plīts un uzvāra. Ļaujiet vārīties burtiski 2 minūtes, izslēdziet to un nekavējoties salēj burkās līdz pašai augšai, pat ja tas nedaudz pārplūst.
Es neaizveru vāku uzreiz, pagaidu pusminūti, ļauju gaisa burbuļiem izplūst un tad cieši aizveru vāku. Es izmantoju pagriežamu vāciņu.
Ietinu burkas dvielī vai segā (kā pie kā esi pieradis) un atstāju tā uz pāris dienām.
Tad ielieciet to pagrabā vai vienkārši atstājiet dzīvoklī, bet tumšā vietā. Nekas nepūšas un nesprāgst, esmu ne reizi vien pārbaudījusi.
Lasi vēl: Ātra, viegla recepte itāļu ābolu cepumiem, kas ļaus jums izbaudīt gardus cepumus nepiesakaroties mīklai
Ja kāds šaubās, izmēģiniet vienu burciņu. Pagatavošana ir ļoti vienkārša un neaizņem daudz laika. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ziema būs pārbaudījums: sinoptiķi atklājuši negaidītu prognozi — laikapstākļu pārsteigumi sāksies jau oktobra beigās
- 11 dārzeņi, kurus vari audzēt telpās šajā ziemā
- Anomāls siltums pamazām virzās uz mūsu pusi: ko tuvākajās dienās gaidīt iedzīvotājiem
- Novembris viņiem būs ļoti veiksmīgs: kurām Zvaigžņu zīmēm būs dubultā veiksme mīlestībā un finansēs
- Dzīvē rada šķēršļus un neveiksmes, kavē tavu ceļu uz panākumiem: kāds ir tavs neveiksmīgais skaitlis saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi
- “Nopērc sev pieklājīgu auto, tad parunāsim!” uzsauca džipa šoferis: viņš vēl nezināja, uz ko esmu gatava