Nežēlība:Skolotāja soda skolēnus, atstājot viņus ar tulznainām un apdegušām rokām!

blisters

Būt skolotājam nav tas vieglākais darbs, it īpaši, kad ir jāsavalda un jādisciplinē pusaudži, kuri ir pieraduši kustināt tikai savus pirkstus, lietojot mobilos telefonus.

Nelāga situācija ir radusies pēc sporta stundas, kad pāris meitenes nokavēja stundas sākumu un tika sodītas ar vingrinājumiem. Vai sods bija pārāk skarbs?

Lai uzzinātu, kā meitenes tika sodītas, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maira</cite>

    Varbūt laiks vecākiem uzņemties atbildību par savām atvasēm un beigt apsūdzēt skolas vardarbībā, vecāki paši rada vardarbību un elektoniku atkarību bērnos un tad vainīgi ir visi citi, bet ne paši. Protams skola nav militāra iestāde, savu disciplīnu katrā skolā vajag un vecākiem jārespektē skolas, jo skolā bērni pavada visvairāk laika, ko pat ar vecākiem nepavada, jo viņiem nav laika. Laiks bija radīt, bet audzināt nav laika, tad nevajag radīt, jo vēlāk izzaug bezemocionāli, patvaļīgi, bezatbildīgi, telefonu un datorspēļu atkarīgi zombiji.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Liekas ka sis komentars ir par berniem un tehnologijam. Nevis so atgadijumu, neredzu nekadu sakaribu:D

  • <cite class="fn">kalnietis</cite>

    pareizi darija kadi ir berni un pusaudzi tiesibas bet ne pienakumu.skola ir skola un nevajag bastot.aizgaja uzpipet tapec nokaveja.

  • <cite class="fn">Pareizi</cite>

    Malacis skolotāja! Atceros, vēl tālajos 80tajos skolas direktore, kura vadīja deju kolektīvu, sajuta, kuri bija puiši bija smēķējuši,,,viņiem tādu slodzīti uzdeva, soļus pa apli diezgan ne;zēlīgi daudz;bet turējās puiši braši, protams, uzsmēķēja arī turpmāk, bet uz deju kolektīva mēģinājumiem neviens vairs pēc cigaretēm sasmirdis neuzdrošinājās nākt,

  • <cite class="fn">Mamma</cite>

    Pilnīgi atbalstu skolotāju! Vismaz kaut kādu disciplīnu panāk; būs mamzelēm mācība. Lai gan, gan jau gādīgās mammītes būs sarūpējušas ārsta zīmes un ķiķinās meitenes, maiņā.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Interesanti ko jus daritu ja jusu berns atnaktu majas ar tadam rokam. Reali ka minimums nedelu ir jaatkopjas no tadam traumam . Lai vispar varetu kko darit. Un me jau stundas kavesanas del, ta jasoda. Visticamak ta ir skolotajas nolaidiba, jo vina noteikti neko vnk negribeja dzirdet no parkapejam, un nesaprata situacijas nopietnibu.

  • <cite class="fn">Gundega</cite>

    Vai ne? Nav vajadzīga disciplīna!? Ir vajadzīga!!! Citādi dara, kas ienāk prātā – iet uz stundām, neiet, kavē, izrunājas pretī skolotājam, jo, redziet, bērniem ir tiesības, daudz tiesību, tās viņi zin! Un skolotājs paliek tas sliktais visos variantos!

  • <cite class="fn">Gundega</cite>

    Piekrītu, ka arī skolotāji ir visādi!!!
    Nav bērniem jāliek kas tāds, kas rada traumas, bet, piedodiet, kārtībai arī ir jābūt.Varbūt, vecāki, iemāciet jūs savam bērnam būt apzinīgam un nekavēt stundas, ja tam nav pamatota iemesla!

Leave a Comment