Astoņnieku spoguļdatums krasi uzlabos dzīvi trim zvaigžņu zīmēm 18.08.2024 – kurām noteikti veiksies

Ar ko 2024. gada 18. augusts ir tik īpašs? Vai varētu būt, ka triju zodiaka zīmju dzīve šodien krasi uzlabosies enerģijas klātbūtnes dēļ, kas būtībā mums palīdz?

Ak, jā, tā varētu būt, un, tā kā mums ir Mēness trigons Plutons, kas šai ļoti īpašajai dienai piešķir dzirksti, mēs pat varētu svinēt tā ierašanos.

Trīs zodiaka zīmes, kuras izjutīs vislielāko ietekmi no Mēness-Plūtona trigona spēka, pamanīs, ka šis “radikālais” uzlabojums ir iespējams, jo mēs vairs nestāvam tā ceļā. Šis uzlabojums tiek būvēts uz divu brauktuvju. Mums ir jābūt klāt, lai tas notiktu, pretējā gadījumā tas nenotiks.

Matu griezumi, kas palīdz nobriedušām sievietēm izskatīties vismaz par desmit gadiem jaunākām

Tātad atkal mums ir situācija, kad pūles satiekas ar “žēlastību”, jo trūkst labāka vārda. Visums palīdz tiem, kas palīdz paši sev, un ikreiz, kad mums ir tranzīts, piemēram, Mēness trigons Plutons, mēs zinām, ka mūsu aplūkotā transformācija ir gan iespējama, gan paredzēta. Mēs to darīsim. Ak jā.

Trīs zīmju dzīve krasi uzlabosies no 2024. gada 18. augusta.

1. Lauva

Vai jūs teicāt radikālu uzlabojumu? Vai ir kaut kas savādāks? Jūs zināt, ka vēlaties veikt dažas būtiskas izmaiņas savā dzīvē, kas var attiekties arī uz jūsu ģimenes dzīvi. Kaut kas noteikti ir izgājis no rokas, un jūs vēlaties to atgūt.

Ja tev ir jābūt priekšniekam, tad lai tā būtu. Nav tā, ka tu neesi tāds cilvēks, kas ievieš lietas kārtībā. Jums tas padodas, un Mēness trigona Plutona laikā tas viss ir saistīts ar radikālām pārmaiņām un pilnīgu uzlabojumu. Jūs esat uz pareizā ceļa.

Kad jums ir tranzīts, piemēram, Mēness trigo Plutons, jūs zināt, kas jādara, un tas būtībā ir kontrolēt situāciju. Šoreiz neesat vienīgais iesaistītais, bet noteikti esat vienīgais, kurš, šķiet, pamana, ka ir jānotiek pārmaiņām, pretējā gadījumā vienīgais, kas paliks, ir haoss.

2. Skorpions

Plutons ir planēta, kuru jebkurā laikā varat sveikt savā pasaulē. Šī ir jūsu valdošā planēta, un tā vienmēr nāk palīgā, kad tas ir nepieciešams. Jums tas būs vajadzīgs šo ceturtdien, Skorpion, jo saprotat, ka jūsu mīlas dzīvē ir jānotiek krasām pārmaiņām.

Sācis notikt tas, ka jūsu attiecības ar otru cilvēku pasliktinās. Tas nav labi, un neviens no jums nevēlas būt “lielāks cilvēks” un vienkārši izbeigt to… vai izārstēt to. Tas ir tā, it kā jūs abi būtu iegājuši savos tumšajos nostūros samīļot. Mēness trijnieks Plutons parāda, ka vienam no jums ir jāveic kustība un uzminiet, kurš tas būs? Jā. Tu.

Ja tas būsi tu, tas būs grūti, un jūs galu galā izglābsit šīs attiecības ar vārdu spēku. Tavā sirdī, Skorpion, ir tik daudz mīlestības, bet reizēm tu to slēp. Radikāli uzlabojumi jūsu dzīvē notiek, kad jūs nolemjat, ka labāk to parādīt, nevis slēpt.

 

3. Strēlnieks

Visums palīdz jums atklāt, kas jūs esat, un, lai gan tas šķiet ļoti “woo-woo”, patiesībā jums bija vajadzīgas šāda veida zināšanas, jo jūs nopietni vēlaties būt laimīgs ar to, kas jūs esat. Mēness trigona Plutona tranzīta laikā jūs sapratīsit, ka tas, pie kā esat strādājis, ir transformācija. Jūs nezinājāt, ka tas patiesībā notiek, bet tā bija. Ak, tieši tā.

Radikālie uzlabojumi, pēc kuriem neapzināti tiecāties, izpaužas 18. augustā, kad saprotat, ka pārvadājat daudz mazāk bagāžas nekā gada sākumā. Šķiet, ka tu esi atveseļojies, Strēlnieks.

Lasi vēl: Plānas pankūkas, kuras cep gudras saimnieces – vīrs nevar pretoties un pērk man ziedus

Patīkami ir tas, ka laika gaitā ir notikuši krasi uzlabojumi, un tagad jūs esat pieraduši pie domas, ka tas tiešām esat tas, kas jūs esat un ka jums patīk cilvēks, kura atklāšanā esat tik smagi strādājis.

Zem stresa un satraukuma slēpjas mierīgs, strādīgs, pacietīgs un mīlošs cilvēks – tas esi tu, Strēlnieks. Vairs nav apgrūtinošu problēmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment