Astroloģe Tatjana Borša katram cilvēkam sastādīja horoskopu 2024. gadam

Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Gaisa stihijas pārstāvjus gaida dramatiskas pārmaiņas. Piemēram, pārcelšanās uz jaunu māju. Var notikt būtiska prioritāšu maiņa. Dažiem tas ietekmēs profesionālo sfēru, savukārt citiem tas būs saistīts ar personīgo dzīvi. Tuvojas intereses zudums par iepriekšējiem sakariem. Priekšā ir daudz svarīgu darbu.

Pirmajā pusgadā tam ir ekonomisks raksturs. Un otrā puse kļūs par cīņas un konfrontācijas laiku. Iespējams lēciens citā, priecīgākā un optimistiskākā nākotnē. Gada otrā puse nesīs daudz raižu saistībā ar bērniem. Tie būs patīkami darbi, bet tajos būs jāiegulda.

Vēzis, Zivis, Skorpions

Visām ūdens stihijas zīmēm jābūt ļoti uzmanīgām un tām jāatbilst visām sabiedrības uzvedības normām. Gada otrajā pusē strauji saasināsies situācijas saistībā ar tiesībsargājošajām iestādēm un radīsies juridiskas problēmas, tāpēc šobrīd ir jābūt vērīgākiem un uzmanīgākiem. Var rasties bažas un satraucošas situācijas saistībā ar bērniem. Saturns šobrīd atrodas Zivju zīmē, kas nozīmē zināmu enerģijas nomāktību, skaidro Tatjana Borša. Jauniem un veciem cilvēkiem vajadzētu vadīt veselīgu dzīvesveidu.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops: Vērsis atrisinās problēmas, un Zivis atteiksies no azartspēlēm, prognoze visām zvaigznāju pārstāvjiem

Profesionāli ūdenszīmju pārstāvjiem klājas labi. Turklāt gada otrā puse viņiem radīs zināmu neapmierinātību ar savu mājokli. Uzlabojumi sāksies 2024. gadā un turpināsies arī nākamajā gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment