Astroloģiskā prognoze 2024. gadam visām zodiaka zīmēm no Tamāras Globas

 

Svari

Jūs varat atstāt iekšējās harmonijas stāvokli. Grūtākie periodi jums būs februāris, marts, augusts, septembris un novembris. Centieties izvairīties no konfliktsituācijām. Ja esat dzimis Truša, Gaiļa vai Kazas gadā, jūs gaida globālas pārmaiņas.

Skorpions

Jūs gaida vislabvēlīgākie notikumi. Īpaši tas attiecas uz tiem, kas dzimuši Zirga, Vērša un Žurkas gadā. Jūs gaida panākumi karjerā. Izmaiņas jums noteikti būs pozitīvas. Jūs vienmēr varat paļauties uz intuīciju.​

Strēlnieks

Šis gads būs neticami aktīvs un pat dinamisks. Jūs vēlēsities pilnībā mainīt savu dzīvi. Varbūt jūs nolemjat pārcelties. Tas tiks izdarīts līdz gada otrajai pusei. Īpaši aktīvi būs Vērša, Pērtiķa, Gaiļa un Čūskas gadā dzimušie. Nepieņemiet svarīgus lēmumus maijā un novembrī.

Mežāzis

Jūs neesat pieradis gaidīt laika apstākļus pie jūras. Šogad tu pats mainīsi savu realitāti. Jāveic darījumi ar nekustamo īpašumu. Esiet neatlaidīgs, bet nepārspīlējiet.

Ūdensvīrs

Jūs varat atklāt jaunus talantus un spējas. Esi radošāks. Jums nevajadzētu runāt par saviem principiem ar tiem, kas jūs neuztver nopietni. Jums būs iespēja pārvērst savu hobiju par pilnvērtīgu ienākumu avotu.

Zivis

Jūs varat sasniegt to, ko vēlaties, ja sākat peldēt pret straumi. Apstākļi neizvērtīsies tā, kā plānojāt. bet tas nav iemesls satraukumam.

Lasi vēl: Štovēti kāposti būs daudz garšīgāki – kāda veca padomju ēdnīcas pavāre dalījās ar trim trikiem, kas padara kāpostus īpašus

Īpaša veiksme un lielas pārmaiņas gaida Gaiļa, Vērša, Čūskas un Pērtiķa gadā dzimušos. Nav nepieciešams pretoties pārmaiņām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment