Astronumerologs Kristaps Baņķis brīdina visus, kas rudenī un ziemā plāno doties ceļojumos

Astronumerologs Kristaps Baņķis brīdina tos, kuri rudenī un ziemā plāno ceļot. Viņš ir izteicies visai skaidri, lai iedzīvotāji saprastu, ka labāk nogaidīt pirms ceļot. 

 

Viņš norāda uz paaugstinātiem lidojumu kavēšanas un atcelšanas riskiem, kā arī lielāku iespējamību gūt traumas vai iekļūt negadījumos. Baņķis iesaka ceļotājiem no oktobra 2024. līdz janvārim 2025. būt uzmanīgiem, rūpīgi plānot ceļojumus un saglabāt elastību maršrutu izvēlē.

Sākot no 9. oktobra, Jupiters kļūs retrogrāds, pēc tam novembrī sekos Dižčiks un nelabvēlīgais RetroMarss, kas īpaši ietekmēs transporta pārvietošanos. Tāpat ir jābūt piesardzīgiem arī ziemas sporta aktivitāšu laikā, jo slēpošana būs riskantāka. Baņķis iesaka biļetes iegādāties līdz oktobrim.

 

Astrologs un datu analītiķis Jānis Bēniķis atklāj arī to ar ko 2025,gads ļoti būtiski atšķirsies no šī. Viņš kādā intervijā atklāja un pastāstīja visu kas sagaidāms.

Speciālists Bēniķis norāda, ka 2025. gada sākums iezīmēs nozīmīgu pārmaiņu sākumu. Pēdējo trīs gadu laikā mums tika noņemti maldi par pasaules labo dabu un labvēlīgajiem kaimiņiem, bet šis process drīz noslēgsies. Bēniķis prognozē, ka nākamajā gadā cilvēki varēs skaidrāk saskatīt realitāti.

Kādā raidījumā speciālists uzsvēra, ka 2025. gadā sāksies vairāki būtiski astroloģiski cikli, kas ievadīs jaunas pārmaiņas.

Lasi vēl: Marinēti āboli medū: garda uzkoda, ko būs grūti noturēt līdz Ziemassvētkiem

Viņš uzskata, ka nākamie trīs gadi nesīs taisnīgumu, taču norāda, ka taisnīgums ir subjektīvs – dažādās vietās tas var atšķirties, un iznākums būs atkarīgs no tā, kura puse gūs virsroku. Bēniķis arī brīdināja, ka fiziskas konfliktsituācijas var eskalēties, jo savu ietekmi sāks izpaust Auna zīme, kuru pārvalda Marss.

Nākamie trīs gadi atnesīs taisnīgumu, taču tas ir relatīvs jēdziens – mums ir sava taisnīguma izpratne, bet kaimiņiem cita. Tādēļ tā sasniegšana un izpratne nebūs vienkārša. Jebkura spēka pielietošana tikai saasinās situāciju, tādēļ šis nav laiks, kad varam atslābt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment