Astroprognoze vasaras beigām: padomi katrai zvaigžņu zīmei no “Ekstrasensu kaujas” zvaigznes Kažetas Ahmetžanovas

Vasara pamazām izgaist, bet jaunas iespējas nes savu gaismu nākotnē. Ikviena zvaigžņu zīme šīs sezonas beigās var sagaidīt kaut ko īpašu, uzskata Kažeta Ahmetžanova, pazīstamā ekstrasense un šova Ekstrasensu kaujas dalībniece.

Savā rakstā  viņa dalījās ar prognozēm katrai zīmei, kas palīdzēs jums pārvaldīt savu likteni un gūt maksimālu labumu no atlikušajām vasaras dienām.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam būs pozitīvs augusts, veiksmes pilns gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Šī perioda enerģija paaugstinās jūsu aktivitāti un palīdzēs sasniegt jūsu mērķus. Tomēr esiet modrs un neatklājiet savu ievainojamību.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša ambiciozajiem plāniem būs iespēja realizēties, nesot pārliecību un panākumus mīlestības jomā. Nebaidieties atklāties, bet izvēlieties tos, kuriem uzticaties, jo emocionālā nestabilitāte var izspēlēt nežēlīgu joku.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Tā kā pie apvāršņa ir nopietnas attiecības, šis ir ideāls laiks, lai apspriestu laulības izredzes un kopīgu nākotni. Tiem, kas ir pāra meklējumos, būs iespējams atrast partneri ar nopietnu potenciālu. Pirms attiecību uzsākšanas veltiet laiku un noskaidrojiet savas vēlmes un vajadzības.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Pat ja neuzskatāt sevi par līderi, augusts parādīs jūsu spēju efektīvi vadīt cilvēku grupu ar kopīgu mērķi. Ideju pilni, Vēžiem veiksies darbā, un kolēģi atzīs tavu spēku un autoritāti.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Uzmanieties no pārtērēšanas un veidojiet finanšu rezervi, jo šis mēnesis var būt dārgs naudas izteiksmē. Augusta otrā puse aicina ievērot mērenību un pārdomāt kāda konkrēta pirkuma nepieciešamību.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Koncentrējieties uz svarīgiem dzīves aspektiem un iemācieties noteikt prioritātes. Atpūtieties un pavadiet laiku ar draugiem, lai stiprinātu saites un baudītu dzīvi.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šajā periodā Svarus var pārņemt garastāvokļa svārstības un pat depresija. Nekrītiet panikā, tā ir daļa no emocionālā dziedināšanas procesa. Neignorējiet savas emocijas un strādājiet, lai tās pārvarētu.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Atpūtieties un atjaunojiet nervus, lai gūtu iedvesmu jauniem soļiem savā karjerā. Svarīgi ir citu padomi, taču pieņem lēmumus, balstoties uz savu pieredzi un viedokli.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment