Atbrīvojos no apavu smakas! Pat karstākajās dienās mani apavi vairs nesmird. Uzzini vienkāršu triku

Daudzi cilvēki ir sastapušies ar nepatīkamu smaku, kas rodas apavos pēc ilgstošas valkāšanas. Dažkārt tas notiek ļoti ātri.

 

Ekstremāls karstums, nekvalitatīvs materiāls vai zolīte – visi šie faktori var padarīt neērtu ciemošanos, jo ir nepatīkami novilkt apavus. Dažkārt pat jaunās drēbēs var just ilgstošu, nepanesamu smaku.

Nepatīkamo smaku bieži izraisa baktērijas un sēnītes, kas vairojas mitros un siltos apavos. Šīs mikroorganismi ražo skābes, kas rada nepatīkamu smaku.

Ir daudz veidu, kā cīnīties ar nepatīkamu aromātu. Apavus var vēdināt, mazgāt vai noslaucīt ar spirtu, amonjaku, ēteriskajām eļļām vai atšķaidītu etiķi, taču šie līdzekļi ne vienmēr ir pie rokas. Dažus materiālus nevar samitrināt, jo apavi var tikt sabojāti. Tāpēc vēlos ieteikt vienu metodi, kas ir piemērota jebkurai virsmai, nesabojājot audumu, ādu vai mākslīgo ādu.

 

 

Ko mums vajag

 

No visiem tautas līdzekļiem, kurus esmu sastapis, izvēlēsimies visvienkāršāko – cepamo sodu. Tā der ne tikai ādas, gumijas un auduma apaviem, bet arī ziemas apaviem ar kažokādu. Šādi apavi ir īpaši jūtīgi pret mitrumu, un tos nevar mazgāt.

 

Cepamo sodu var atrast jebkurā mājā, un tas ir ļoti lēts produkts. To var izmantot arī apmeklējuma laikā. Kamēr jūs baudāt tēju ar draugiem, soda paveiks visu nepatīkamo darbu.

Soda absorbē ne tikai mitrumu, bet arī dažādas gaistošas smakas molekulas, kas padara apavus svaigākus.

Bet kā pareizi to darīt?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment