Atbrīvojos no apavu smakas! Pat karstākajās dienās mani apavi vairs nesmird. Uzzini vienkāršu triku

 

Kā izmantot

 

Katrā kurpē, zābakā vai kedās ielieciet vienu ēdamkaroti sausas sodas. Labi sajauciet vai palīdziet to izplatīt pa visu apavu virsmu ar roku. Pēc tam atstājiet apavus sausā un vēsā vietā uz 1-3 stundām.

 


Apavus ielieciet plastmasas maisiņā un cieši aiztaisiet – tas pastiprinās efektu. Ja ārā ir ziema, izliecieet kurpes uz balkona. – Aukstā telpā pulveris ātrāk absorbē nepatīkamas smakas. Ja jūsu kājas ļoti svīst, veiciet šo procedūru katru vakaru, atstājot sodu uz nakti.

 

 

Tāpat varat izmantot citus lielapjoma produktus, piemēram, galda sāli. Labāk ir izmantot mazus kristālus, lai neradītu nelabvēlīgu iedarbību.

Bērnu puderis un citi absorbenti, piemēram, Polysorb, Sorbent, Smecta, arī lieliski absorbē dažādas smakas. Protams, medicīniskie absorbenti ir daudz dārgāki, bet tie var kalpot kā galējais līdzeklis, ja nav citu variantu pieejami.

Ir īpašas ķimikālijas, kas paredzētas, lai atbrīvotos no nepatīkamās smakas, bet to izmaksas var būt augstas. Tāpēc daudzi dod priekšroku tautas līdzekļiem, kas ir lēti un viegli pieejami.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment