Atceries Mariannu no seriāla “Bagātie arī raud”? Lūk kā viņa izskatās tagad

Bagātie arī raud

Seriāls “Bagātie arī raud” uz ekrāniem Latvijā nonāca 1988. gadā un savā popularitātē pārspēja visus citus tā brīža rādītos Latīņamerikas hītus (piemēram – Verdzeni Izauru, kuras popularitāte arī bija prātam neaptverama).

Galvenās lomas atveidotāja Veronika Kastro vienā mirklī kļuva par PSRS sensāciju un populārāko cilvēku. Lai arī seriāls tika uzņemts jau 1979. gadā, uz ekrāniem PSRS tas nonāca tikai 9 gadus vēlāk. Tagad tiek runāts, ka Latīņamerikas seriāli uz ekrāniem PSRS nonākuši tikai tāpēc, lai ar lētu produktu (tiesības uz to raidīšanu bija salīdzinoši ļoti lētas) aizpildītu raidlaiku.  Tomēr šo seriālu (un īpaši Bagātie arī raud) popularitāte visus šokēja.

Veronika Kastro PSRS bija tik populāra, ka pat devās vizītē uz Maskavu, kur viņu sagaidīja kā pasaules mēroga zvaigzni un varoni.

Lasi arī: Atceries Izauru no seriāla “Verdzene Izaura”? Lūk kā viņa izskatās tagad!

Pateicoties seriālam, Kastro karjeras turpinājums izvērtās galvu reibinošs – viņa filmējās vēl daudzās citās telenovelēs, kļuva par populāru dziedātāju un vienu no slavenākajiem cilvēkiem Latīņamerikā.

Atmiņas atsvaidzināšanai publicējam vienu sēriju (krievu val.) no seriāla Bagātie arī raud:

Šobrīd Veronikai Kastro ir jau 66 gadi, tomēr viņa arvien aktīvi dzied, bet pēdējo reizi lielā projektā viņa filmējās 2009. gadā.

Lai redzētu kāda Veronika izskatās šobrīd, šķir otru lapu: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment