Atceries vēl Nikolaju Puzikovu? Par savulaik populāro dziedātāju nākuši klajā jaunumi

Savulaik populārais dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (31) atklājis jaunu uzlecošo popmūzikas zvaigzni un abi ierakstījuši kopīgu dziesmu “Tā kā tu”, ko tagad nodod publikas vērtējumam, informēja mūziķa pārstāvji.

Puzikova dueta partneris ir 18 gadus vecais dziedātājs un dziesmu autors Denijs Grieze no Tukuma, kurš jau vairākus gadus apgūst ģitāras spēli un sacer pats savas dziesmas.

Lasi arī: Jaunieši pārcēlās uz dzīvi vecā furgonā; tev IR jāredz, kā viņi to pārveidoja!

Denijs stāsta, ka savās dziesmās ieliek savas tā brīža emocijas un lielu nozīmi piešķir vārdiem.
“Vēlos, lai mana mūzika tiktu sadzirdēta, un ceru, ka tā palīdzēs cilvēkiem, ja ir vajadzība tikt pāri kādai nelaimei, vai, tieši otrādi, atbalstīs laimīgā brīdī,” norādījis jaunais šovbiznesa censonis.
Puzikovs Deniju pamanīja Ogres tehnikuma rīkotajā konkursā “O faktors”, kur bija uzaicināts piedalīties žūrijā.

Pēc Nikolaja iniciatīvas, Denija sarakstīto dziesmu “Tā kā tu” producējis pieredzējušais producents Artūrs Palkevičs, kurš savulaik Puzikovam uzrakstīja un producēja viņa pirmo hitu “Dievs tevi mīl”.
Dziesmas video veidojis Kaspars Dvinskis (Dween Productions).

Lasi arī: Skaistumkaraliene nevar atrast vīru savas figūras dēļ

Filmēšanā līdztekus abiem mūziķiem piedalījās arī viena no labākajām jaunajām Latvijas sieviešu handbola virslīgas spēlētājām Letīcija Veinberga, kura savulaik mūzikas skolā apguvusi klavierspēli.

Ogres konkursā ieguvu žūrijas simpātijas balvu. Pagāja tieši gads, un tajā pašā datumā un vietā, kur bijām pirmo reizi tikušies, mēs ar Nikolaju devāmies filmēt jaunās dziesmas “Tā kā tu” videoklipu,” sajūsmināts ir jaunais spīdeklis.

Viņš pauda prieku, ka varējis strādāt kopā ar talantīgiem un profesionāliem cilvēkiem.

Šķir otru lapu, lai noskatītos dziesmas VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment