Atkal gaidāms liels karstums vai tomēr atkal plosīsies pamatīga vētra? Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām laika prognozēm nākošajai nedēļai

Foto – Pexels

Meteorologs Toms Bricis publicējis pirmos novērojumus par to, kādi laika apstākļi mūs sagaida šajās brīvdienās un jau nākošajā nedēļā. Vai gaidāmi kādi lieli karstuma rekordi vai pretēji – stiprs negaiss un vētra?

Viņš sola, ka brīvdienās laiks Latvijā saglabāsies silts, bet dažviet gaidāms lietus un negaiss, vismaz tā šobrīd liecina prognozes. Lielākoties sestdien un svētdien būs saulains, taču vietām valsts centrālajā un austrumu daļā uznāks īslaicīgs lietus un pērkona negaiss.

Foto – Pexels

Lasi vēlSlavens Anglijas dārznieks atklāj super efektīvu veidu, kā viņš cīnās ar nezālēm, kas ieaugušas bruģī: tas izmaksā ļoti lēti!

Kā dzīvot sievietei pēc 50, ja viņai nav vīra vai dzīvesdrauga? Stāsta eksperte

Naktīs temperatūra būs no plus 11 līdz plus 15 grādiem, piekrastē līdz plus 16 līdz plus 18 grādiem, bet pēcpusdienās tā sasniegs plus 22 līdz plus 26 grādus, vietām piekrastē ap 20 grādiem. Valdošais būs lēns ziemeļrietumu un rietumu vējš, kas negaisa laikā var kļūt brāzmaināks.

Foto – ekrānuzņēmums

Nākošās nedēļas sākumā laiks Latvijā kļūs karstāks. Pirmdien un otrdien temperatūra paaugstināsies līdz plus 24 līdz plus 29 grādiem, bet vietām piekrastē būs vēsāks.

Pirmdiena, visticamāk, būs sausa un saulaina visā valstī, bet otrdien vietām parādīsies lietus mākoņi, kas nesīs pamatīgu negaisu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment